Gå til hoved-indhold
Tur
Kroatien er et populært sted at sejle. Der er mange klipper, som i den svenske skærgård. Foto: Troels Lykke
Tur
Aventura 34 - Marlon er en katamaran med 3 kahytter er bygget i år 2022 og ligger i lystbådehavnen Novi Vinodolski Marina, Kroatien. Båden har plads til hele 6 personer i 3 dobbeltkahytter.
Tur
Beneteau First 35 har 2 kahytter, er bygget i år 2011 og ligger i lystbådehavnen Marina Polesana, Kroatien. Nike har plads til hele 6 personer i 2 dobbeltkahytter og en salon med 2 ekstra senge. Der stilles puder og dyner til rådighed for hele lejeperioden.

Pristjek - chartersejlads for to personer i Kroatien - i almindelig sejlbåd eller i en katamaran

Minbaaad.dk har undersøgt tilbud fra forskellige firmaer, der tilbyder chartersejlads. Her præsenterer vi tilbud fra fire både i Kroatiens farvand, hvor du kan læne dig tilbage med en skipper bag roret om bord på båd på omkring 35 fod. Det koster ikke en bondegård.

Af Troels Lykke |

Alle tilbud er fundet udfra en uges sejlads fra den 1. juni til den 8. juni 2024:

Tilbud fundet på Boataround.com 

Beneteau First 35 (klik og læs mere)

2 kahytter, er bygget i år 2011 og ligger i lystbådehavnen Marina Polesana, Kroatien. Nike har plads til hele 6 personer i 2 dobbeltkahytter og en salon med 2 ekstra senge. Der stilles puder og dyner til rådighed for hele lejeperioden. Der er 1 toilet med bruser.

Båden er udstyret med klassisk hovedsejl, salon, GPS-plotter og bimini. På båden har du desuden adgang til opvarmning, lydsystem, højtalere på dækket og højtalere inde i cockpittet. Det fuldt udstyrede køkken indeholder ovn, komfur, vask og køkkenredskaber.

Pris: kr 9.025 kr. 

Pris med skipper: 19.462 kr.

Tilbud fra Croatia Yacht Charter 

Bavaria 34 Cruiser

Bavaria 34 Cruiser sejlbåd, modellen fra 2017 ligger i Punat, Kroatien. Båden er indrettet med 4 køjepladser i agterkahyt og forpeak, lækker salon med sofaarrangement, stort pantry, navigationsbord og toilet. 

På båden kan der findes WiFi, højtalere overalt i båden, autopilot og det nødvendige udstyr til at gøre en sejlads komfortabel. 

Pris: 17.900 kr.

Pris med skipper: 25.208 kr. 

Priser på en flerskrogsbåde:

Fountaine Pajot Lavezzi 40

Fountaine Pajot Lavezzi 40, modellen fra 2006. ligger i Punat, Kroatien. Der er plads til hele 10 personer i 4 dobbeltkahytter og en salon med 2 ekstra senge. Puder og dyner er stillet til rådighed i lejeperioden. Katamaranen Odinn har 2 toiletter med bruser.

Derudover er Odinn udstyret med klassisk hovedsejl, solpanel, bimini og udendørs GPS-plotter. På båden har du desuden adgang til lydsystem, højtalere på dækket og højtalere inde i cockpittet. Det fuldt udstyrede køkken indeholder ovn, komfur, vask og køkkenredskaber.

Pris: 29.833 kr. 

Pris med skipper: 37.141 kr. 

Aventura 34 - Marlon 

En katamaran med 3 kahytter er bygget i år 2022 og ligger i lystbådehavnen Novi Vinodolski Marina, Kroatien. Marlon har plads til hele 6 personer i 3 dobbeltkahytter. Puder og dyner er stillet til rådighed i lejeperioden. Katamaranen Marlon har 1 toilet med bruser.

Derudover er Marlon udstyret med klassisk hovedsejl, bimini og udendørs GPS-plotter. På båden har du desuden adgang til lydsystem, højtalere på dækket og højtalere inde i cockpittet. Det fuldt udstyrede køkken indeholder fryser, ovn, komfur, vask og køkkenredskaber.

Denne katamaran drives af charterselskabet Smart Sail.

Pris: 18.584 kr. 

Pris med skipper: 27.978 kr. 

content-loader
content-loader
content-loader