Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Placeringen af forankrede GoBoats ved Den Permanente bliver på sydsiden for at respektere de nøgenbadende, oplyser GoBoat. Foto: Andrew Rogala

Nu kan du sejle med GoBoat til Den Permanente i Aarhus - kast anker, slik sol og bad

Det er nu muligt at leje en båd for at nyde det afslappede sejlerliv ud for Den Permanente i Aarhus. GoBoats servicebåd patruljerer i området for den bedste sikkerhed og service. Udlejningsbådene har plads til otte personer og kræver ikke sejlerbevis.

Af Sara Sulkjær Hansen |

Med sin placering på Pier 2 åbner GoBoat nu op for, at man kan sejle ud af Lyst- og Træbådehavnen i Aarhus for at sætte kurs langs Riis Skovs kyst mod Den Permanente.

Her lægger man anker kort før, man kommer til Den Permanente, hvorefter scenen er sat for solbadning eller en dukkert i det kølige vand.

Ny trappe og anker

Med de nye, badevenlige både i Aarhus tager GoBoat et nyt skridt, der ikke tidligere har været muligt at afprøve i de øvrige lande:

- Aarhus får helt unikt premieren på at bade fra vores både. GoBoat er til stede i Australien, USA, Tyskland, Sverige, England og har lige åbnet i Venedig i Italien. Men ingen af stederne må man bade fra bådene.

- Vi har af samme grund tilføjet en trappe samt et anker, så bådene i Aarhus nemmere kan bruges til badning. Vi glæder os til at sende aarhusianerne og besøgende turister på de hyggelige ture, forklarer Anders Mørck, CEO hos GoBoat. 

Digital instruktion og hjælp på stedet

Før sejlturen påbegyndes, får den - måske - nyslåede sejler digital instruktion tilsendt. Ved ankomst giver GoBoats crew en grundig gennemgang af regler, styring af båden og af god opførsel på vandet. Alle både har redningsveste ombord, som er inkluderet i prisen. 

Ved badeturen sejler GoBoats servicebåd i området for at hjælpe de sejlende ud af Træbådehavnen og til at finde et sted ud for Den Permanente, hvor det er muligt at ankre. Når kursen atter rettes hjemad, bliver man hjulpet ind i havnen.

- Servicebåden holder ellers behørig afstand, så man har privatliv, lover GoBoat i en pressemeddelelse. 

Om GoBoat

Siden 2014 har oplevelsesvirksomheden GoBoat sendt gæster på vandet, både nationalt og internationalt. Kernen er udlejning af mindre eldrevne picnicbåde, hvor livsstil, kvalitetstid, nærvær og dansk design er vigtige nøgleord.

GoBoat er dog mere end blot en udlejningsservice. GoBoat skaber unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder i trygge og komfortable rammer med et højt serviceniveau i fokus.

Med en mission om at gøre vandet mere tilgængeligt for alle, er ambitionerne for den danske oplevelsesvirksomhed store, og ønsket om at sprede den maritime livsstil fortsætter.

Læs mere om GoBoat og book din båd her.

content-loader
content-loader
content-loader