Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Deltagerne i Sjælland Rundt Samling Week har de senere haft år haft muligheden for enten at deltage i den traditionelle kapsejlads rundt om Sjælland eller i Anholt Race. Foto: Helsingør Sejlklub

Sjælland Rundt inviterer alle sejlere til onlinemøde i april - klubben søger inspiration

På mødet 15. og 17. april vil arrangørerne i Helsingør Sejlklub dele nyt om kapsejladsen, der byder på race og festlige dage på land. Samtidig er håbet, at deltagerne vil bidrage med deres ønsker og idéer til den kommende kapsejlads, der startede i 1947. Se også ny Sjælland Rundt-plakat.

Af Sara Sulkjær Hansen |

Det er ikke kun på havnen, at Sjælland Rundt med madboder, koncerter og maritime aktiviteter forsøger at puste nyt liv i den traditionsrige kapsejlads.

Også i optakten til sejladsen har ildsjælene bag arrangementet tænkt i nye baner. Derfor inviterer arrangørerne nu til to onlinemøder, hvor alle interesserede opfordres til at stemple ind.

To møder er sat i kalenderen. Møder på halvanden times varighed, der ikke blot skal give potentielle deltagere mere information om kapsejladsen, der første gang blev sejlet i 1947.

Håber på nye nye idéer og inspiration

Håbet er ligeledes, at arrangørerne går fra mødet med nye idéer og inspiration:

- Vi er interesseret i input, både fra dig som allerede har besluttet at sejle Sjælland Rundt eller Anholt Race, og dig som går med overvejelser om deltagelse, understreger arrangørerne overfor Minbaad.dk og påpeger:

- Vi skal sammen have årets sejleroplevelse.

Sejleroplevelsen forsøger arrangørerne ihærdigt at gøre til en event udover det sædvanlige. For anden gang emmer hele Helsingør by af maritim sommerstemning i ugen op til sejladsen, der sejles fra torsdag den 13. juni.

Samtidig vil Sejlsportsligaen lægge vejen forbi, så også tilskuerne kan følge sejlsporten fra allernærmeste hold:

- Med de lynhurtige J70-både kan publikum følge med i hvert et bølgesprøjt fra kysten og havnemolen. Alt sammen live-kommenteret fra Nordre Mole, forklarer arrangørerne på deres hjemmeside.

Sjælland Rundt Sailing Week løber af stablen fra den 8. til den 16. juni.

Om onlinemøderne:

Datoer:
- 15. april kl. 19.00 til 20.30 
- 17. april kl. 19.00 til 20.30 

Tilmelding kan foretages her.

content-loader
content-loader
content-loader