Gå til hoved-indhold
Udstyr
Lige nu får man i Nautisk Udstyrs butikker helt op til 600 kr. for sin gamle oppustelige redningsvest, hvis man afleverer den, når man køber en ny Spinlock hos en af Nautisk Udstyrs otte butikker. PR-foto

Nautisk Udstyr vil have, at sejlerne bytter gamle oppustelige veste og giver bytterabat

Byt din redningsvest til rabat: Køber man en ny vest, bliver den gamle ofte til ”reserve”. Her ligger den måske som falsk tryghed i mange år. Derfor har Nautisk Udstyr og Spinlock oprettet en kampagne, der skal få de gamle redningsveste frem i lyset, fortæller Niels Kinch fra Nautisk Udstyr-butikkerne

Af Troels Lykke |

Bådene strømmer lige nu ud på vandet, hvor vejret er fantastisk - og dermed er der god anledning at sætte fokus på sikkerheden.

Det gør man i Nautisk Udstyr-butikkerne med en kampagne, der skal gøre opmærksom på de gamle redningsveste.

Spar op til 600 kroner

Lige nu får man derfor i Nautisk Udstyrs butikker helt op til 600 kroner for sin gamle, oppustelige redningsvest, hvis man afleverer den, når man køber en ny Spinlock hos en af de otte udstyrsbutikker:

- Jeg kan jo bare kigge på mig selv. Jeg fandt én, som skulle have været serviceret for ni år siden, og jeg må jo erkende, at jeg har haft den på i mellemtiden. Så vi håber, at det her kan være anledningen til at få tjekket eller skiftet, forklarer chef for Nautisk Udstyr, Niels Kinch, i Kolding.

Kampagnen er et samarbejde mellem Spinlock og de otte Nautisk Udstyrs-butikker. Alt efter hvilken vest man køber giver parterne 300 til 600 krorner for din redningsvest.

Vil man ikke selv lave inspektion, kan de fleste marinebutikker lave service på de gængse vest-mærker.

Læs mere om tilbuddet på www.nautisk-udstyr.dk/spinlock.

Har du en vest, som du gerne vil tjekke, har SejlSikkert lavet en fin video, der viser dig, hvordan du selv kan tjekke den:

content-loader
content-loader
content-loader