Gå til hoved-indhold
Udstyr
Kurset hos Hellers vil ikke kun udstyre deltagerne med teoretisk viden, men det vil også præsentere praktiske metoder til at minimere skader forårsaget af galvanisk tæring. Dette inkluderer korrekt installation af zinkanoder. PR-foto

Galvanisk tæring på lystbåde: Hellers kursus tilbyder løsninger

Hellers, der er kendt for at have mange gode maritime løsninger, lancerer et nyt kursus designet til at tackle den udfordrende problemstilling af galvanisk tæring på lystbåde. Kurset med to eksperter, foregår onsdag 24. januar 2024 i Kastrup.

Af Troels Lykke |

Dette specialiserede kursus om galvanisk tæring hos Hellers i Kastrup, går ud over traditionelle tilgange og præsenterer omfattende løsninger, der kan beskytte lystbåde mod korrosion og strukturelle skader.

Dybdegående forståelse af galvanisk tæring

Galvanisk tæring er en velkendt trussel for lystbådeejere overalt. Denne korrosive proces opstår, når elektriske strømme genereres mellem forskellige metaller i vandmiljøet, hvilket fører til gradvis korrosion.

Heller's kursus går ud over at identificere problemet og giver deltagerne en dybdegående forståelse af galvanisk tæring og dens potentielle konsekvenser.

Fremragende oplæg fra erfarne eksperter

Kurset præsenterer to nøgleoplægsholdere, der bringer unikke perspektiver til bordet. Ole fra Bac vil udfolde hemmelighederne bag zinkanoder og den kemiske dynamik, der gør dem til afgørende værktøjer i kampen mod galvanisk tæring.

Bjarne Gertsen fra Hellers vil derefter dele praktiske foranstaltninger, der kan minimere skader og identificere påvirkende faktorer. Deltagerne vil drage fordel af den kombinerede ekspertise fra begge oplægsholdere og få indsigt, de kan implementere på deres egne lystbåde.

Praktiske metoder til forebyggelse af skader

Kurset vil ikke kun udstyre deltagerne med teoretisk viden, men det vil også præsentere praktiske metoder til at minimere skader forårsaget af galvanisk tæring.

Dette inkluderer korrekt installation af zinkanoder, regelmæssig inspektion og vedligeholdelse samt identifikation af potentielle påvirkende faktorer, såsom elektrisk strøm fra landstrøm eller andre både i nærheden.

Deltag og beskyt din investering

Heller opfordrer alle lystbådeejere og interesserede parter til at deltage i dette kursus for at beskytte deres investeringer. Kurset er åbent for bådejere, lystbådeejere og enhver med interesse i at bevare deres båds integritet og undgå skader forårsaget af galvanisk tæring.

Praktiske oplysninger

Dato og tidspunkt: Onsdag 24. januar 2024 - kl. 17.30 - 21.00

Sted: Hellers, Kastrup Strandpark 9, 2770 Kastrup

Tilmelding og yderligere information: https://hellers.dk/shop/260-kurser-amp-foredrag/814491-hellers-kursus-galvanisk-taering--/

Deltagerne forventes at forlade kurset med en omfattende forståelse af galvanisk tæring og konkrete værktøjer til at beskytte deres lystbåde. 

content-loader
content-loader
content-loader