Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Sejlbåd deltager her i Vegvisir Race fra Nyborg i 2024 i august. Foto: Peter Brøgger - Sejlsportsfoto // Vegvisir Race

Peter Brøgger foto udvalgt i Yacht Racing Image Award 2024 efter foto under Storebæltsbroen - stem gerne på ham

721 professionelle sejlsportsfotografer fra 51 lande, deltager i denne konkurrence. OL-fotograf fra Aarhus, Peter Brøgger, deltager i konkurrencen Sejlsportsfoto med et foto fra Vegvisir Race Nyborg 2024. Vi håber I vil stemme på Peters foto.

Af Troels Lykke |

Så er det tiden for årets store Yacht Racing Image Award 2024.

 721 sejlsportsfotografer fra 51 lande, deltager i denne konkurrence. Peter Brøgger, deltager i konkurrencen med et foto fra Vegvisir Race Nyborg 2024.

En international jury har nu udvalgt de bedste 80 billeder, som går videre i konkurrencen. 20 af disse billeder skal udvælges og her komme du ind i billedet, da det er muligt at stemme på det billede du bedst kan lide.

Du stemmer her på Peter Brøgger 

- Vegvisir Race havde booket mig til at tage billeder fra sejladsen, det blev til dette billede under Storebæltsbroen, da jeg jeg synes man skulle se båden under broen, der faktisk buer så meget, så jeg lå under Vestbroen i en halv time for at tage billeder og jeg er glad for at det lykkedes med denne J/80er fra Tyskland, forklarer Peter Brøgger til minbaa.dk.

Folkebådssejler og fotograf Peter Brøgger, der startede sin foto-karriere på minbaad.dk, har på få år udvilket sig som en vældig kompentent sejlsportsfotograf, hvor han arbejder meget med lys og motiv. Han er  efterhånden kendt i hele sejlermiljøet herhjemme.

De 20 bedste billeder udstilles på Yacht Racing Forum i november, hvor den endelige vinder kåres.

Læs mere om Peter Brøgger og billedet: www.yachtracingimage.com/photographers/broggerpeter-1.html

content-loader
content-loader
content-loader