Gå til hoved-indhold
Udstyr
Elvstrøm Sails hovedkvarter i Aabenraa er en arbejdsplads for omkring 80 ansatte. PR-foto

Åbent hus hos Elvstrøm Sails Aabenraa - hvad laver en sejlmager?

Hvad laver en sejlmager, og hvordan foregår det egentligt, når man producerer et sejl? Det og meget mere kan du få et indblik i lørdag den 28. september, når Elvstrøm Sails slår dørene op til åbent sejlloft og giver rundvisninger i Aabenraa. Sejlloftet fylder i år 70 år.

Af Troels Lykke |

- 2024 er året for Elvstrøm Sails' 70-års jubilæum, og vi skal også fejre, at det i år er 70 år siden Paul Elvstrøm grundlagde virksomheden, der forenede sejlproduktion med den firedobbelte olympiske mesters store erfaring og tekniske opfindsomhed, fortæller Elvstrøm Sails i Aabenraa.

Elvstrøm Sails råder i dag over et sejlloft på 7.000 kvadratmeter i Aabenraa, og det er blandt Europas førende af slagsen.

Hovedkvarteret i Aabenraa er i alt arbejdsplads for omkring 80 ansatte, og det er med til at forsyne en lang række europæiske bådværfter med sejl, ligesom der også produceres sejl på bestilling til private.

Stil spørgsmål til sejlmagerne

Til åbent loft kan du få et kig bag kulisserne på Elvstrøm Sails, når vi giver guidede rundvisninger og viser vores håndværk frem - og rundvisningerne er selvfølgelig med vores sejlmagere, som alle står klar til at svare på spørgsmål.

- Sejlere og sejlsportsinteresserede fra hele landet er inviteret til at kigge forbi, og vi håber at byde masser af gæster velkommen indenfor. Vores danske forhandlere står klar med gode tilbud på sejl, og derudover er Åbent Hus også en unik mulighed for at se, prøve og købe hele den nye kollektion fra Elvstrøm SailWear - helt sikkert med et par gode tilbud på dagen, fortæller Elvstrøm Sails.

Lørdag 28. september i Aabenraa

Åbent hus hos Elvstrøm Sails finder sted på Paul Elvstrøms Vej 4, 6200 Aabenraa. Det er lørdag den 28. september fra klokken 10.00 til 13.00 med guidede rundvisninger fra kl. 10-12.00.

elvstromsails.com/da

content-loader
content-loader
content-loader