Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Her ses Team Malizia den 9. juni 2023 til indsejlingen af sejlerbyen Kiel, efter starten var gået i Aarhus nogle timer forinden. Foto: The Ocean Race

Tysk IMOCA 60-hold, Team Malizia, klar til The Ocean Race Europe 2025 med start i Kiel

The Ocean Race starter i sejlerbyen Kiel, et sted, der føles som hjemsted for Team Malizia-skipper Boris Herrmann. Starten vil gå 10. august 2025 i Kiel og slutte seks uger senere i Middelhavet. Den rigtige The Ocean Race vil starte i januar 2027 og slutte seks måneder efter.

Af Troels Lykke |

For den tyske skipper, Boris Herrmann, var den enormt succesfulde Fly-By i Kiel sidste sommer på næstsidste etape af The Ocean Race 2022-23 et særligt højdepunkt, efter starten var gået i Aarhus.

På vej til at runde vendemærket i Kieler Fjord blev Boris Herrmann og hans Team Malizia eskorteret af en utrolig mængde tilskuerbåde og titusindvis af mennesker, der jublede fra kystlinjen.

Den tyske skipper havde chancen for at sejle for første gang i sit hjemland ombord på sin nye IMOCA-raceryacht. Dengang sammenlignede han følelserne skabt af Kiel Fly-By med passagen af Kap Horn. Han ser nu frem til at starte løbet fra Tyskland, især i Kiel, og til at deltage i The Ocean Race Europe for første gang.

"Vi er alle rigtig glade og spændte på at have The Ocean Race Europe, der starter i Kiel næste år!" sagde Team Malizia-skipperen på et pressemøde forleden.

www.theoceanrace.com/en/home - den rigtige The Ocean Race, jorden rundt med start i  januar 2027, er der mere om her:

content-loader
content-loader
content-loader