Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
De tre ejere af Tempo Bådsalg, fra højre Henrik Jørgensen, Stewart Moeliker-Twigg og Gert Sørensen, vil igen i 2024 smøge ærmerne op og kæmpe for at gøre det lettere og billigere at være bådejer og at handle båd.

Tempo Bådsalg i Ishøj fylder 35 år og leverer båd nr. 7.000 - kæmper for bådregister til danske bådejere

- I det nye år fylder vi 35 år, og hver dag, når vi går på arbejde hos Tempo Bådsalg, gør vi os umage for, at vores kunder kommer sikkert til søs i egen båd, siger Ishøj-firmaet, der sælger nye og brugte både. Tempo Bådsalg ser også frem til igen at holde Copenhagen Boat Show den 22. august.

Af Troels Lykke |

Det sker fra Tempo Bådsalgs salgscenter på Ishøj Havn, hvor vi har egen havn, kran og uddannet service-personale. År 2024 bliver også året, hvor båd nummer 7.000 bliver leveret, og hvor vi ser frem til igen at afholde den succesfulde Copenhagen Boat Show i Ishøj Havn.  

Det er også et nyt år, hvor Tempo Bådsalg igen har et stålsat nytårsforsæt om at fortsætte kampen mod den urimelige bådskat, at arbejde for en skrotningspræmie for udtjente både, samt ikke mindst arbejde for et bådregister til registrering af pant i både. Det kæmper vi for sammen med brancheforeningen Skib og Båd.

Udvidelse af mere annoncering i hele Europa

”Da vi lancerede vores helt nye hjemmeside og salgsportal hos Tempo Bådsalg, begyndte vi samtidig at eksponere hele porteføljen af brugte både på alle de største internationale portaler for køb og salg af brugte både, vi har nu annoncerer på mere end 14 salgsportaler i hele Europa. Sammen med Tempo Bådsalgs styrke, i form af dygtige salgsmedarbejdere der kommunikerer flydende på både tysk og engelsk, skaber vi vores synlighed på disse salgsportaler og et solidt grundlag for en tryg handel med de internationale kunder. Oftest starter kontakten med de udenlandske kunder med en video- eller Face Time-fremvisning af båden,” forklarer Henrik Jørgensen, Tempo Bådsalg til bådpressen.

Bådregister til tryg og sikker handel med brugte både

”Det er vigtigt, at vi fortsat kæmper for, at der bliver etableret et bådregister for fritidsbåde, hvor man kan registrere fritidsbåde, hvor den retlige ejer af båden er registeret. Det vil gøre det meget nemmere for bådmæglerne og ikke mindst de danske lystbådehavne, der ofte har problemer med, at finde ud af, hvem der reelt er ejere af bådene.” fortæller Henrik Jørgensen, Tempo Bådsalg.

”Med et sådant register, vil man kunne få et samlet overblik over, hvor mange både der findes i Danmark. I øjeblikket eksisterer der ingen tal på dette, men man gætter på at der findes 80 – 110.000 både i landet. Der er allerede sat gang i dette, med de store organisationer inden for bådbranchen og som vi hos Tempo Bådsalg er med i og giver support til,” understreger Henrik Jørgensen.

Copenhagen Boat Show igen i august 2024

Tempo Huset og brancheforeningen Skib og Båd afholder igen i år den store fyldende bådudstilling i august, fra torsdag d. 22 til søndag d. 25 August. Her forventes at mere end 75 udstillere er klar igen i år, og hvor der bliver der masser af både og udstyr at kigge på.

content-loader
content-loader
content-loader