Gå til hoved-indhold
Småbåde
En vandskibøjle følger med. Den gør det også lettere at lukke båden til med kaleche. Fotos: Troels Lykke
Småbåde
Bemærk den lækre polstring, som Sea Ray er kendt for.
Småbåde

Ny, amerikansk Sea Ray 210 SPX OB føles eksklusiv

På Boat Show i Ishøj var vi om bord på på den amerikanske daycruiser, der oser af luksus, men prisen er ikke stukket af. Båden, der forhandles af Risbjerg ved Silkeborg har fin plads til afslapning og aktiviteter med familie og venner. Se også video-test.

Af Troels Lykke |

Sea Ray 210 SPX OB fås enten med indenbordsmotor eller udenbordsmotor. Med udenbords-modellen får du endnu mere plads ombord til masser af grej.

Båden vi var om bord var med en indenbordsmotor, en 150 hk Mercury benzinmotor. Amerikaneren har en stor badeplatform med badestige giver nem og bekvem adgang til vandet. Passagen i soldækket gør, at du ikke behøver træde hen over soldækket.

Sea Ray 210 SPX, der er 6,5 meter lang og 2,6 meter bred er til dagsejlads på den tjekkede facon med typisk, Sea Ray luksuriøs polstring med blødt læderlook.

Overalt på båden er der masser af plads til opbevaring af udstyr, samtidig er stævnen bred og derfor plads til fire. Siddegruppen foran kan også omdannes til en solseng.

Førersæde og et passagersæde kan drejes, så det bliver en del af den store siddegruppe, som omfavner hele agterdelen af båden. Alle sæder har Sea Rays luksuriøse polstring, der gør sejlturen ekstra komfortabel.

Agter er bådens svømmeplatform med tilhørende stige, der giver nem adgang til vandet.

Sea Ray 210 SPX koster 607.000 kroner med en 150 hk Mercury benzinmotor, oplyser Jakob Sørensen fra Risbjerg.dk, der lige nu udstiller båden på Boat Show i Ishøj, der slutter i dag 25. august.

content-loader
content-loader
content-loader