Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Udstillingen i Ishøj blev udfordret af vejrguderne frisk til hård vind og rigeligt med byger, men heldigvis kunne de besøgende gå i udstillingshallen med grej og serviceydelser eller gå i madteltet. PR-foto/Henrik Hansen

10.378 besøgte Copenhagen Boat Show 2024 - besøgstallet i 2023 var 12.524

Men Henrik Jørgensen fra Copenhagen Boat Show i Ishøj er tilfreds med besøgstallet i 2024, trods færre besøg: - Det må siges at være en stor succes i et år med et lidt trægt bådmarked med både nye og brugte både, siger han.

Af Troels Lykke |

De besøgende på Copenhagen Boat Show viste, at der stadig er en stor lyst til at købe båd i Danmark. I de mange gode timer med høj sol var udstillingsbroerne fyldte, og der var samtidig mange besøgende om bord i de udstillede både. Nye såvel som brugte.

Det viser at der er mange, der går med tanker om at købe båd eller udskiftede deres nuværende båd med en ny båd eller en brugt båd, der passer bedre til deres aktuelle familiesituation. Heldigvis var der da også flere, der handlede båd på udstillingen eller købte nyt grej til båden,  fortæller udstillingen i en pressemeddelelse.

Det fine besøgstal på 10.378 besøgende, var endda på trods af, at udstillingen blev udfordret af vejrguderne frisk til hård vind og rigeligt med byger, men heldigvis kunne de besøgende gå i udstillingshallen med grej og serviceydelser eller gå i madteltet, hvor man kunne købe lækre sandwichs.

Henrik Jørgensen fra Copenhagen Boat Show var bagefter tilfreds med forløbet af udstillingen og at bådforhandlerne viste så mange nye og brugte både som fyldte alle pladser i vandet og på det meste af landpladsen. Tre foredragsholdere kunne desuden begejstre tilhørerne ved fem foredrag.

Copenhagen Boat Show er ovre for i år, men åbner igen i 2025 en ny sejlerfest på fire dage, hvor alle bådentusiaster og interesserede er velkomne. 

content-loader
content-loader
content-loader