Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Copenhagen Boat Show vender tilbage i 2024, datoer vil blive offentliggjort senere på året så snart de er fastlagt. Foto: Henrik Hansen
Kort Nyt
Stewart og Henrik, th., der er en del af udstillingsteamet fra Tempohuset havde atter lagt meget tid i forberedelserne på udstillingen i Ishøj. Foto: Troels Lykke

12.524 besøgte Copenhagen Boat Show 2023 i Ishøj Havn - næsten samme besøgstal som i 2022

Tempohuset og brancheforeningen SKIB & Båd er tilfredse med den flydende bådudstilling i Ishøj i august 2023. - Trods det for bådbranchen lidt langsommere marked er vi glade for at så mange fandt vej til årets udstilling, lyder det fra arrangørerne om udstillingen, der kører igen i 2024.

Af Troels Lykke |

Flydende bådudstillinger er kommet i høj kurs de senere år, bådene ses i deres rette element og udstillerne har færre udgifter med at transportere især de store både, man blot kan sejle en havn.

Og i Ishøj har man fundet melodien, hvor Copenhagen Boat Show igen kørte. Bådene var flot placeret ved bådbroerne i havnebassinet, i et meget fine rammer med godt sensommervejr, med meget lidt regn. Den udendørs plads og den store hal var fyldt med stande og et bredt udvalg fra den maritime verden.

Mange besøg trods lidt langsommere marked

Arrangørerne var tilfredse med 12.524 betalende gæster i 2023. Der var flere med da udstillingen var gratis at besøge, som i 2021, hvor mere end 21.000 besøgte Copenhagen Boat Show. Men man er stadig godt tilfreds i Ishøj.

- Trods det for bådbranchen lidt langsommere marked er vi glade for at så mange fandt vej til årets udstilling.Vores opgave er at skabe en folkefest for besøgende og udstillere og de bedst mulige rammer for dem, der er glade for det maritime og sejlads. Det kom vi fornuftigt i mål med, siger teamet bag Copenhagen Boat Show.

Tilbagemeldingerne fra udstillerne er gode, og mange beretter om godt salg og gode emner. Copenhagen Boat Show er blevet et godt mødestedet for mange nye og nuværende kunder og udstillere, lyder det.

Copenhagen Boat Show vender tilbage i 2024, datoer vil blive offentliggjort senere på året så snart de er fastlagt.

content-loader
content-loader
content-loader