Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
30 besætninger fra Danmark, Sverige, Finland og Tyskland for fjerde år i træk mødes til træningslejr. Her ses de Langfredag på Øresund. Foto: Per Heegaard
Kapsejlads
Der er bl.a. fokus på kommunikation om bord, noget vi sejlere kan blive bedre til, hører vi rundt omkring. Hvem kender fx ikke den tavse skipper? Foto: Per Heegaard

100 J/70-sejlere til påsketræning - fotograf Heegaard kom forbi

Fotograf fra Hellerup, Per Heegaard, var langfredag forbi de mange sejlere på 30 både, der over tre dage træner frem mod amatør-VM i J/70 i Skovshoved til juni. Søndag slutter lejren, hvor der er fokus på setup, trim, manøvrer og kommunikation.

Af Troels Lykke |

30 besætninger fra Danmark, Sverige, Finland og Tyskland mødes for fjerde år i træk til træningslejr, der startede den 29. marts og slutter den 31. marts ud for Kjøbenhavns Amatør Sejlklub.

Der er fokus på vidensdeling og sammenhold i klassen. Coaching fra internationale trænere, som eksempelvis Phillip Guhle og eksperter fra øverste hylde J/70-miljøet. Forplejning og hygge på land.

Der trænes i øvrigt også på Thurø i J/70'ere søndag og mandag i påsken, hvor man forbereder sig til VM og Sejlsportsligaen.

VM i Skovshoved til juni

I juni er der VM for rene amatørbesætninger i Skovshoved, og derfor er træningslejren tilrettelagt som en forberedelse for besætninger, der skal deltage i VM. 

Konkret vil den tre dage lange træningslejr være opdelt i en formiddagstræning med fokus på setup, trim, manøvrer og kommunikation.

Når frokosten er indtaget, følger en eftermiddagssession bestående af kapsejlads i et format og et område, der vil minde om forholdene til VM. 

Træningslejren er udviklet i et samarbejde mellem Kjøbenhavns Amatør Sejlklub (K.A.S.) og den danske J/70-klasseorganisation og modtager støtte fra Dansk Sejlunion. 

Læs mere om VM-stævnet, der sejles i starten af juni, her.

Find mere information om klassen i Danmark: facebook.com/J70ClassDenmark

content-loader
content-loader
content-loader