Gå til hoved-indhold

Massevis af både tog imod Havana ved Kronborg

40 både og hundredevis af tilskuere var ved Kronborg kl. 7.30. - Jeg troede jeg var den eneste på vandet, siger fotograf Mogens Hansen, der tog fotos for minbaad.dk. Kl. 12 kommer Beha i København.

Tursejlere sætter firmanavn i splitflag

- Danske sejlere har den ære at kunne sejle lystsejlads med tilladelse til at anvende orlogsflaget/splitflaget som yachtflag. Det er der nogle der åbenbart blæser på, mener læser, der er på Anholt.

Bøje om LM 27-Skotlandstur: - Jeg var bange til sidst (6)

- Bange for at noget skulle brække og knække. Hvor længe kan et gammelt storsejl holde? Kan læ vanter stå og slaske i fire dage og ikke lave ulykker?, skriver Bøje Larsen om sidste døgn i Nordsøen.

Festival på havnen i Flensborg

Måske et udflugtsmål i din sommerferie i Tyskland. For 8. til 10. juli er der Maritime Bürgerfest - SAIL Flensburg.

 

Bøje: Pensionistinvasion, Brexit-ævl og indavl (5)

LM 27 i Nordsøen gav opdagelse i Kirkwall. Bøje møder gæster med stok og havnefogeden Kenny, som afviser fætre og kusine-ægteskaber som det normale på hovedøen.

DS-generalsekretær i etape Danmark Rundt

Oure-sejlere er på tur Danmark rundt i to DS 37ere. Mads Kolte-Olsen fortæller her hvorfor han tog på tur fra Lundeborg til Samsø med Oure-sejlerne.

Bøje: Vil du være rig - tag til Kirkwall (4)

45-årige Roger får mor til at passe regnskabet og hyrer fiskere til at sejle båden. Selv sidder han på land, mens han får 1/3 del af indtægterne, blogger Bøje Larsen.

Bøje: Rundvisning i Kirkwall Havn (3)

Blogger Bøje Larsen er i Skotland og inviterer nu på havnerundfart i byen Kirkwall.

Bøje krydser Stronsay Firth i specielt strømsystem (2)

I Skotland sætter Bøje Larsen kurs mod Kirkwall. Her møder han dobbeltrettet strøm og en havnefoged, som bærer redningsvest på jobbet.

Bøje sejler til Skotland i LM 27eren (1)

I en til tider hård vind har Bøje Larsen netop krydset Nordsøen – i sin LM 27! På Orkneyøerne bliver han mødt af op til syv knobs strøm og tidevandsforskelle.