Gå til hoved-indhold

ARC’en starter om få dage - læs interview med danskere

Langturssejlere fra hele Europa er samlet i Las Palmas inden starten på ARC’en søndag. Heriblandt er VOR65'eren Brunel. Fire danskere deltager.

KBH: Byd Oceans of Hope-sejlere velkommen hjem

Efter 17 måneder på havet vender Oceans of Hope 15. november hjem fra jordomsejling. Over 100 sklerose-ramte har sejlet med på den 67 fod lange sejlbåd.

Få rundvisning i ny Hanse 315

Hanse 315, der sejlklar koster fra 600.000 kroner, har højt fribord og god ståhøjde. Køjerne er to meter lange og forkahytten fås hel åben. Se den i Hamborg på udstilling.

Endelig en husbåd der sejler o.k.

Mange sejlere vil gerne bo godt på vandet, især hvis husbåden kan sejle. Her er en i glasfiber.

Gæt en båd i ØRC-sejlads fra Hellerup til Malmø

Pirater fra Rungsted tager udsmykningen alvorligt. Gæt hvilken båd, der er inde under. Se den sejle. 550 sejlere har sjov sejlads i dag og stor fest i Malmø.

Pristjek: Ballen Havn er dyrest

Flere sejlere nyder netop nu ferien på vandet. Derfor omhandler dette pristjek naturligvis gæstelejen i de populære danske havne. Læs med herunder - der er penge at spare.

Dagmar D på tur: Pulsen kom helt ned i Ærøskøbing

Alting går langsommere. Super match til en sommerferie, hvor vi har oplevet to jazzkoncerter, bymuseum og byvandringer i byen med de dukkelignende huse.

ØRC med 545 sejlere sænker prisen i baren i Malmø

Udvidet price giving ceremony, større band og billigere priser i baren, skal lokke flere til ØRC fra Hellerup til Malmø den 19.september. Det koster hver sejler 515 kr.

Dagmar D på tur: Rammer masten broen?

Nej, heldigvis ikke, men jeg var i tvivl. Ved faktisk ikke hvor høj min Drabant 24 mast er. Minbaad.dk kom til Lundeborg i går, hvor sejlere mente, der var isbjørne på havnen.

Sejlskibe vil ansætte lobbyist

For mange sejlskibe lægges op, forsvinder til udlandet eller gøres til lystbåde, advarer Træskibssammenslutningens formand før ankomsten til Svendborg fredag.