Gå til hoved-indhold

Flopper stoppers forhindrer at Signe og Henriks båd ruller på Hudson River

Henrik Hansen og Signe Storrs 30 fods båd ligger parallelt med sejlretningen i floden pga. strøm, mens bølger fra vind og trafik er på tværs af båden, det giver voldsomme gyngeture i New York.

Minbaad.dk tager til Orkney

Om kort tid stikker jeg, Katrine, nordpå til Orkney-øerne. Her skal jeg sejle en uge mellem 70 forblæste klippeøer – og jeg glæder mig, selvom temperaturen næppe kommer over 17 grader.

Tordensky ødelagde sejl - måtte forbi Elvstrøm Sails

Da Johnny Kirk og Gert Hulevad fra Ishøj mandag 9. juli lagde til kaj i Aabenraa var det bestemt ikke tilsigtet. Målet er nemlig Biscay bugten ved Sydfrankrig. Læs om sejlerne.

Hold endelig sejlerferie i Danmark - hedebølge på vej

Det ser godt ud. Rigtig godt. Sommervejret vender tilbage for fuld kraft, fortæller DMIs vagthavende meteorolog Mogens Rønnebæk til bt.dk om vejret den næste uges tid.

Signe i New York: Vi holder øje med orkanen Arthur

- En ven sendte os en mail om at holde øje med Arthur; årets første orkan der er på vej op langs USA's østkyst med kurs mod New York, skriver Signe Storr, der nu ligger ved en bøje i New York.

Undgå ulykker – hav grejet i orden

Ulykker til søs kan undgås med omhu og viden. Dansk Sejlunion har en stribe gode råd, så du undgår havari.

Besøg Marstal Mærsk – i Marstal

Søndag formiddag vil lystsejlere få en mulighed, de næppe får en anden gang. De kan sejle rundt om verdens største skib, – 400 meter langt og 60 meter bredt. Og få lov at komme om bord.

Må radioen bruges uden certifikat?

En sejler lytter på kanal 16, og finder ud af, at han kan hjælpe en anden sejler der har motorstop. Men han har ikke radiocertifikat, så må han overhovedet bruge radioen?

Signe sejler fra Newport til New York - fire månders storbyliv venter i Allegro 30

Langs Hudson floden, på vestsiden af Manhattan, er vores nye hjem de næste fire måneder: en bøje ved 79th Street Boat Basin. Fire måneders storbyliv venter!, skriver Signe Storr fra New York.

Signe imponeret over Newport hvor Larry Ellison køber huse op

I de sidste 14 dage har vi haft båden liggende i Newport, Rhode Island. Sammen med Annapolis og San Fransisco er Newport sejlsportens centrum i USA, skriver Signe Storr.