Gå til hoved-indhold

Signe: Afklaring på forsikring efter kollision med motorbåd

Signe Storr og Henrik Hansen havde ikke set den amerikanske motorbåd, der heller ikke havde dem. Nu har motorbådens forsikringsselskab taget en afgørelse om betaling.

Lær at sejle gennem Europas floder

Hvordan forbereder man sig på at sejle gennem Europa? Og hvordan føles det at blive hejst 38 meter ned i et hejseværk om bord på en båd? Malene Wilken og Lasse Jarl fortæller om det på Boat Show.

Signe: Mere arbejde til manden - saltvandsindtag flyttes

- Nu har vi imidlertid forladt båden. Vi har sat håndværkerne i gang med at lappe hullet, selvom vi stadig ikke har klarhed over, hvilket forsikringsselskab der skal betale for reparationerne.

Ny Dragonfly 25 med lange pontoner i skarp AC-stil

Produktionschef Henrik Bøje fra Quorning fortæller på Boot til minbaad.dk om ny Dragonfly 25 til 651.000 kr. Trimaranen kan sejle 22 knob, vurderer man. Båden skal sejle Fyn rundt og Sølvroret.

Signe om gearkasse-problem: Min mand er til cowboyløsninger

Henrik er til løsninger, som han kalder for cowboyløsninger – løsninger der kræver et stykke tyggegummi og et par slag med en hammer, fortæller Signe Storr fra Allegro 30eren i Florida.

Signe efter hul i båden: Ramt, men ikke slået ud!

- Vi er forsikret på Ærø, og selvom det er langt væk fra Florida, så har de været hurtige til at reagere og har reageret positivt. Vi har dog en stor selvrisiko, fortæller Signe.

Fridas tre måneders sejlads i Middelhavet

21-årige Frida Hangel fra Frederikssund har taget fri efter tre års hårdt arbejde i gymnasiet. Hun rev et par måneder ud af kalenderen, og tog på sejltur i Middelhavet på 46 fods båd.

Signe og Henrik sejlet ned af motorbåd i Florida

Vi nåede lige at ærgre os over det indhug, en ny gearkasse vil gøre i vores budget, da der lød et brag: En motorbåd var sejlet lige ind i os og efterlod os med et stort hul i siden! Godt Nytår.

Få tur-erfaring på Oure med Beha, Liebergreen og Kirketerp

Fra 5. april til 27. juni 2015 tilbyder Oure Højskole, at du får mulighed for at lære alle nødvendige kompetencer, så du er klædt på til sejlads på de store vande. Underviserne er topprofessionelle.

Signe skriver fra båden: Glædelig jul fra Florida

Henrik har ikke de samme sentimentale følelser omkring julen, som jeg har, men vi har dog begge været enige om, at juleaften i år skulle være bedre end sidste år.