Gå til hoved-indhold

Lavtryk holder Signe og Henrik på Intracoastal Waterway

Desværre ruller lavtryk efter lavtryk op langs kysten for øjeblikket, så uden udsigt til et fornuftigt vejrvindue, er vi fortsat ad ICW mod Cape Fear.

Atlanterhavsblog fra XP 44 med tre danskere om bord - ny opdatering

- Vi startede ud i resterne af bølgerne fra blæsevejret, hold da op for kæmpe bølger i fuldstændig blåt vand, fortæller Sønderborg-sejler, Jens Tvedegaard. Nu fortælles om fem meter høje bølger.

Signe: Langt til Miami på Intracoastal Waterway

- Miami ligger ved mile 1085, og med 25 sømil om dagen, er der meget langt til Miami!, skriver Signe Storr fra North Carolina. Hende og Henrik overvejer at sejle ud i Atlanten i deres 30 fods sejlbåd.

X-Yachts boss Viggaard starter Atlanterhavs-sejladsen ARC på søndag

1.500 sejlere fra tyve lande sejler 2.800 sømil fra Las Palmas på Gran Canaria til St. Lucia i Caribien. Vi har talt med CEO Hans Viggaard, der sejler med en australsk Xp 44, Black Butterfly.

 

Signe og Henrik sejler Atlantic Intracoastal Waterway

Atlantic Intracoastal Waterway er amerikanernes mulighed for at sejle indenskærs fra Norfolk i Chesapeake Bay til Key West på den sydlige spids af Florida, i alt knap 1300 sømil, blogger Signe Storr.

Ny båd: Fra civilisation til øde ø

Udenfor sæsonen ved man aldrig helt hvad man får, når man går i havn. På Hven er der meget øde og mørkt, mens den kommende julefred ligger på lur. Men med bøffer og champagne tåler man meget.

Signes overlevelseskursus på vandet - uheld står i kø

- Nogle gange er det som om, udfordringer bare står i kø – også selvom de muligvis er selvforskyldte, fortæller Signe Storr fra USA nær Washington.

Ny båd: På besøg hos havets arbejdere

Hvad faen er de der fiskere egentlig for nogen? Letmatrosen og jeg kom om bord på en 75 tons fiskekutter, og skibsrederen fik en aha-oplevelse og et indblik i det hårde live blandt havets frie fugle.

Søndag i Gilleleje i ny båd

Søndagen tilbragte vi i Gilleleje. De blæste fra sydøst, og det er jo den vej vi skal. Så det blev til en gåtur på havnen, god frokost og et bad!

Grå dag fra Odden til Gilleleje i ny båd

I dag er vi fremme i Gilleleje, efter en omvej forbi Nordsøen, fiskeriets fremtid og Fiskeriinspektionen. Dagen har budt på vind og sygt gråvejr, og Irma var lukket da vi nåede Gilleleje. Øv.