Gå til hoved-indhold

Signe: Endelig i vandet igen med Allegro 30

14 dage senere end forventet kom vores båd i vandet. Forsinkelsen skyldes, at vi er involveret i en sag, som endnu ikke er afsluttet, skriver Signe Storr fra Miami.

 

Mikkel Beha: Køb ikke for meget, det kan gå i stykker

Mikkel Beha er vokset op på Nordkaperen med sin far Troels Kløvedal. Nu sejler han med tre sønner og hustru på en Jeanneau 51. Vi mødte ham og fik et par råd til langturssejlerne.

Signe: Endnu en uge på land… Argh - før Cuba

Cuba og Bahamas venter for Signe og Henrik. De håber at komme i vandet på mandag.

Boatflex.com - Airbnb for både: Private lejer ud

Topsejler Jonas Høgh-Christensen og to andre åbner nu mulighed for, at sejlere i hele verden, kan leje eller udleje private både, til billige penge, lover OL-sølvvinderen.

Solo-jordomsejler Liebergreen: Det mentale er det værste

Christian Liebergreen tog jorden rundt i Sagitta 35. I 260 døgn sejlede han efter tre principper: Simpel, solidt og sikkert. Vi har læst Liebergreens bog '11 Meter Frihed', den holder hele vejen.

Signe vil ha Allegro 30 i vandet igen efter reparation

Hvis det ikke var fordi, vi i forsikringssagen har skrevet under på, at vi aldrig vil kontakte modparten, så ville jeg sende ham en mail og sige, at det hele er pænt igen, fortæller Signe Storr.

Snaptun-sejleres dokumentar - tur hjem fra Italien

Filmen beskriver stormvejr i Middelhavet og om mødet med delfiner, hvaler, klumpfisk, fortæller Simon Wittrup om 3.800 sømil i Beneteau First 40 fra Italien til Danmark.

TV 2 sender tursejlads i aften - Havana over Stillehavet

Det gode skib Havana letter anker fra Galapagos, og Mikkel Beha Erichsens sønner Emil og Theis sætter kursen mod Fransk Polynesien. 3.000 sømil venter.

Signe: Vi blev opfordret til at tage masten ned

- Det virker altid som om, det kun er et spørgsmål om held, hvis det lykkes at få masten ned, uden at ødelægge noget, denne gang var ingen undtagelse, skriver Signe, der også når Miami Boat Show.

Signe: Arbejdende kvinder og romantik

Det er normalt Henrik der står for det hårde arbejde om bord. Nu er Signe er trukket i arbejdstøjet, og funderer lidt over mænd og deres forhold til kvinder med slibemaskiner.