Gå til hoved-indhold

Signe: Langturssejlere går også i høje hæle

Efter et par dejlige dage for anker ved Lanzarote er vi sejlet videre til Las Palmas, som er den største by på Canarie-øerne. Marinaen er kæmpestor, og der er ARC flag over det hele.

Signe på Lanzarote: Så langt, så godt!

Så er vi kommet til Canarie-øerne fra Lissabon, næstsidste stop inden der venter os palmer, hvide sandstrande, klart vand, steelbands og rom i Caribien! Men først sejler vi fire uger hernede.

Journalist Signe Storr ny blogger på minbaad.dk - læs første beretning

Vores nye blogger Signe Storr og hendes kæreste Henrik Hansen er på vej fra Lissabon til Canarieøerne i "Capibara", en Allegro 30. Læs Signes blog om at være langturssejler.

Druknet med vest på

Den 55-årige sejler der omkom i Kattegat d. 20. august, havde svømmevest på, men den var ikke lynet og skridtgjorden var ikke gjort fast.

55-årig sejler forsvundet i Kattegat

SOK har ikke kontakt med en 55-årig mand, der faldt over bord sin båd i Kattegat. Sejleren faldt i vandet 9 km syd for Anholt tidligt tirsdag formiddag. SOK intensiverer redningsaktionen.

Mand over bord i Kattegat

OPDATERET: SOKs redningshelikopter har ikke kontakt med den overbordfaldne endnu, men er fremme ved båden i Kattegat. Sejleren faldt i vandet 9 km syd for Anholt ved 10.30-tiden.

Ledige pladser til sommertur i Yngling

Er du mellem 15 og 20 år og uden planer for uge 31 eller 32? Ellers skal du droppe dem til fordel for Hellerup Yacht Weeks (HYW) – Det vil du nemlig ikke gå glip af!

På tur med Lipstick: Mast over bord

Vi tog afsked med Lipstick, Erik og Louise i Norge efter en tur på hospitalet. Siden er der sket mangt og meget, turen er i alt fald forbi for denne gang.

Alle både på Göta kanal hjælper miljøet

I år går 100 kroner af indtægten fra hver eneste kanalbillet, der sælges til fritidsbåde på Göta kanal, til plantning af nye træer.

De er flinke de nordmænd - Louise på hospital

Sygdom om bord fik aflivet nogle af de fordomme, vi har om vores naboer. Godt nok er øllet dyrt, men sundhedssystemet, det virker bare. Kursen er nu sat vestpå. Læs mere fra Erik og Louise Venøbo.