Gå til hoved-indhold

Signe er stadig på Bahamas: Motorstop på øde ø

Siden de sejlede hjemmefra i maj 2022, har Signe og Henrik været på vej til Texas for at få fragtet deres båd, en Allegro 30 fra 1987, på tværs af USA til Californien. Da de nåede Bahamas, stadig med 1400 sømil igen, begyndte parret dog at tvivle på deres planer. Var de realistiske? Da motoren en…

Sidse fra Egå forbereder tørmad til sommerens lange natsejladser på åbent hav

Forrige weekend blev tilbragt i mine forældres køkken. Jeg har tilberedt, tørret, blandet og vakuumpakket langtidsholdbare måltider til lange og udmattende sejladser, fortæller B 31-sejleren, der bor på sin båd i Østjylland.

Signe Storr på Bahamas: Er vores planer realistiske om at fragte vores båd på tværs af USA?

Signe Storr er sejlet fra Puerto Rico til Bahamas, inden turen går til Texas. Her er det planen, at fragte parrets sejlbåd på tværs af USA til Californien. Men er de planer overhovedet realistiske?

FTLF Kommentarer til negative gasteoplevelser på Sydstjernen: Mange unge oplever knuste drømme på sejlbåde

De seneste år har langtursejlerforening oplevet en tiltagende strøm af den slags bekymrende henvendelser. - Unge mennesker som har sparet op til drømmerejsen på en dejlig sejlbåd med andre unge. Men som ender med en helt anden virkelighed, og knuste drømme, fortæller Kim Bork Mathiesen Formand,…

Gaster advarer nu andre mod at være gaster på Nord- og Sydbådene - afmønstrer før Atlanterhavskryds

Pernille, Barbara og Amalie skulle være gaster på en båd over Atlanterhavet. Efter 19 dage i havn, opdagelse af mange sikkerhedsbrud og dårlig kommunikation, afmønstrede de og advarer nu andre unge mod at sejle med denne virksomhed. Cille Rosentoft har interviewet. Senere i dag bringer vi svar fra…

Sidse fra Egå bygger en Hardtop

Jeg er en optimistisk gør-det-selv sejler, og mine bådprojekter bærer præg af at være en blanding af research, “det muliges kunst” og at jeg asfalterer mens jeg kører. Det her er en byggeguide til dig der har modet, men måske ikke helt evnerne - endnu. 

Leonora og Sissels 21 år gamle Beneteau 50 nærmer sig topform før jordomrejse til juli

Nye stærke bundstokke, vandtanke, mange lag Hempel primer og bundmaling og nye solceller er på vej på de to kommende jordomsejleres båd, der er på værft før den skal i vandet ultimo april.

Signe: Spændende gensyn med de tidligere dansk-vestindiske øer

Signe Storr er sejlet til de tidligere dansk-vestindiske øer og er begejstret over at finde gadenavne som Dronningens Gade, Store Tvær Gade og Konprindsens Gade. Men på jagt efter mere dansk historie i Charlotte Amalie falder begejstringen.

Sidse fra Egå: Solosejlads fylder mig med adrenalin og mestringsfølelse

Kort før jul 2022 vendte jeg hjem fra min første langturssejlads. Jeg sejlede 1700 sømil Østersøen rundt primært solo i min B31 fra 1976. Undervejs på min tur var der mange, der undrede sig over, at jeg sejlede alene, fortæller 33-årige Sidse i sin ugentlige blog - se også video.

 

Cille blogger: Gustav på 20 år sejler om fire måneder - men mangler båden - tjekkede 4 ud

Gustav Rosentoft og Bertil Konow på 20 år skal sejle fra Danmark i slutningen af juli. De føler sig ret klar på eventyret, men de mangler alligevel en ret væsentlig ting: Båden. Men forleden tjekkede de fire både ud. Budgettet er 60.000 til 100.000 kr. for sejlbåden.