Gå til hoved-indhold

Sommerhavne: På Aarø i Lillebælt sættes det ambitiøse karriereliv på standby

50-årige Paulo Nielsen, der med egne ord er 210 procent karriemand og chef for tre tyske virksomheder, finder roen på øen i Lillebælt. Selvom toiletforholdene langt fra imponerer, er naturen og den afslappede stemning hele besøget værd, mener sejleren.

Kerteminde Marina vokser med 8.000 kubikmeter

Kerteminde Kommune udvider med 8000 kubikmeter på havnen mellem Nordre Havnekaj og marinaen. Et rum, der kommer til at skabe en helhed og sammenhæng mellem de to. Som en del af udvidelserne kommer også en oplevelsesbro.

Tre udtjente bådebroer sættes i stand i Juelsminde Marina

- Broerne var ved at være noget sølle og skrøbelige, siger havneformand Jonas Nonbo om projektet, der koster 1,7 mio. kroner. Én af broerne bliver hævet, så den kan tackle den stigende havvandstand.

Det er nu mere sikkert at falde i vandet i havnene i Randers

Redningsstiger og udstyr, brandslukkere, førstehjælp og forureningsbekæmpelse er flere af de ting, der er på plads i lystbådehavnene i Randers og på selve Randers Havn, der netop er blevet certificerede som sikre havne.

Ved indbrud i både i Grenaa forsvandt kikkerter, værktøj, GPS, walkie-talkies og kortplottere

Flere både blev ramt af indbrud på Grenaa Marina. Politiet har i denne uge modtaget seks anmeldelser om ubudne gæster.

Sejlbåd udbrændt i Egense Lystbådehavn i Limfjorden

Nordjyllands Beredskab kender ikke årsagen til branden, der også bekadigede bådbroen. Se billede af den udbrændte båd.

Bådejerne i Hellerup hjælper hinanden med smart naboordning

For at forebygge skader har 10-12 sejlere skrevet sig på nabolisten, hvormed de accepterer, at øvrige medlemmer kan gå ombord på deres både, slække fortøjninger og lignende. Ikke alle kan optages på listen.

Anholt Havn rykker med ny lækker grillplads til sejlerne

Anholt midt i Kattegat er en af sejlernes foretrukne gæstehavne. Et sted med hvide, rene badestrande med det fineste sand og høje klitter.

Odense Kommune frygtede nyt bådvrag, der sank - derfor blev Laura fjernet

Før nytår lå utætte Laura få centimeter over vandoverfladen, og i de seneste 14 dage har Odense Kommune haft pumper til at tømme vand ud af båden i døgndrift. I går tog man konsekvensen og fjernede båden.

Unge sejlerfamilier skaber liv i havnene

De danske havne rundede over 1 mio. gæstesejlere i 2019. Et generationsskifte i havnene med flere, yngre familier i bådene løfter aktivitetsniveauet, lyder det fra havneforeningen FLID.