Gå til hoved-indhold

S/K Lynetten: Drop en lav klapbro - vi vil sejle over vejen

Formand for S/K Lynetten, Airo Bjarking, fortæller til Minbaad.dk, at de 720 sejlere i Margretheholm Havn frygter en 4,5 meter lav klapbro, der er lukket i dagtimerne. - Vi ønsker, at bådene kan sejle frit over vejen, hvor de mange lastbiler (i syv til ti år) kører i en tunnel, siger Airo Bjarking

Lynetteholmen er en katastrofe for sejlsporten i hovedstaden, siger Dansk Sejlunion

Sejlerne bliver glemt i anlægsprojektet for Københavns nye ø, Lynetteholm. Dansk Sejlunion har sat alle sejl til for at påvirke de politiske beslutninger og varetage sejlernes interesser i sagen.

720 bådejere i Margreteholm Havn lukkes permanent inde af klapbro og plages af tusindevis af lastbiler

Kæmpe nedtur for sejlere i København, hvis planer bliver virkelig. Margretheholm Havn får nemlig en dæmning med en oplukkelig bro, der vil være lukket mellem 07.00 og 16.00 i alle hverdage i de næste syv til ti år. Dæmningen og broen bliver permanent, fortæller TV 2 Lorry.

Mange vilde mink i havnene skaber bekymring om Covid 19-smitte

I Dragør Havn har kommunens reglueringsjæger, Arne Holten, fanget 50 mink indenfor det seneste år. Vilde mink kan få Covid-19 på samme måde, som dem i burene - men siger ekspert til TV 2 Lorry: - Vilde mink er rigtig gode til at holde afstand til hinanden.

Nyt havnesystem? 6 faktorer I bør overveje inden køb

Den danske virksomhed Harba forklarer her om seks faktorer, der kan medregnes, når et marina-management-system skal indkøbes til marinaen, havnen eller sejlklubben. Brugervenlighed, kundesupport og fleksibilitet er afgørende.

Sejlerne står i kø til ny lystbådehavn i Sæby - pris tæt på 70 mio. kroner

Det nye havneområde bliver anlagt syd for den nuværende indsejling. Det består blandt andet af en 600 meter lang ydermole, to nye havnebassiner med ekstra bådpladser og et vandaktivitetsområde til vinterbadere, svømmere, kajakroere, dykkere og SUP’ere.

Dyvig Bro på Als kåret som Årets Havn 2020 efter højt serviceniveau

Den familieejede Dyvig Bro løb med Danske Tursejleres pris som Årets Havn. Prisen tildeles blandt andet for et højt serviceniveau og masser af aktiviteter til både små og store sejlere.

Tyverierne har taget overhånd i Dragør - nu vil havnen have videoovervågning

I flere år har ubudne gæster hærget havneområdet med tyverier og hærværk. Det får nu havneadministrationen til at anmode om videoovervågning på området.

DS-formand Line Markert: Byd de nye sejlere velkomne - også når de ikke kan binde et knob

- Nogle er uden tvivl blevet forargede over den uerfarenhed, de har mødt på havnen. Jeg ser det på en anden måde, skriver formand i Dansk Sejlunion, Line Markert. Hun opfordrer nu de danske klubmedlemmer til at møde de mange nye corona-sejlere med et åbent sind.

Amtoft Havn udvides med 35-40 pladser efter en travl sæson

Der bliver nu mere rum til gæstesejlerne i Limfjordshavnen, ligesom de ti sejlere, der i øjeblikket er på ventelisten, kan få en plads. I alt 90 fastliggere holder i øjeblikket til i havnen.