Gå til hoved-indhold

Opgav studiesøgning - tog istedet Ballad med til Aarhus

Zenna Fiscella er 24 år, svensk, uddanner sig til kaospilot og har netop sejlet sin nye 30-fods studiebolig fra Sverige til Aarhus Lystbådehavn. Se hende gi en rundtur på sin Ballad, der ligger i Aarhus Lystbådehavn.

Skive Søsportshavn er blevet mere tryg efter den er certificeret til Sikker Havn

Redningsstiger og udstyr, brandslukkere, førstehjælp og forureningsbekæmpelse er flere af de ting, der er på plads i Skive Søsportshavn, der netop er blevet certificeret som Sikker Havn.

Flotte sejlskibe fra 19 lande slutter The Tall Ships Races i Aarhus

Efter 30 dages kapsejlads vender flåden retur til Danmark, når mere end 50 skibe kaster fortøjningerne i Jyllands hovedstad. Med livemusik, pariserhjul og et væld af gratis aktiviteter er der lagt i kakkelovnen til en vaskeægte havnefest. Alle skoleskibe forventes at være i havn torsdag kl. 12.00.

Politikommissær: Spred budskabet - det er ulovligt at sejle på vandscooter i Københavns Havn

Der har været en enkelt hændelse denne sommer, hvor en vandscooter sejlede ind i Københavns Havn, men hurtigt blev stoppet af politiet og forlod havnen igen med en bøde i lommen på 13.500 kr.

Ny App fra Marinaguide har fokus på oplevelser og seværdigheder nær havnene

App'en henter alle data fra webportalen MarinGuide, som er den sejlerguide med flest informationer. Flotte billeder og beskrivelser – og i mange tilfælde også dronefilm, som giver et virkeligt godt overblik over havnene.

20 nye bådpladser tæt på Horsens gågade

Den gamle Inderhavn er igennem de sidste par år forvandlet til et rekreativt område med en hyggelig lille byhavn, blot et par minutters gang fra Horsens bymidte.  

Vestlige Limfjordshavne - Thyborøn og Lemvig - har 30 procents flere besøg i juni 2019

Stor fremgang i antallet af lystbåde hos de lokale havne i juni måned 2019. Faktisk går Thyborøn lystbådehavn, Lemvig Havn og Lemvig Marina alle frem med samlet hele 30 procent i forhold til juni 2018.

30.000 gratis danmarkskort over lystbådehavne deles ud til lystsejlerne

Det efterspurgte danmarkskort over lystbådehavne er netop udgivet i en ny version, som i den kommende tid uddeles på havne over hele landet. Det nye kort er designet med distancetabeller og nyttige links. Se her hvor du kan hentet danmarkskortet.

16 havne i Sydsjælland og Møn går sammen om nyt turismefremstød på havneguide.dk

Det er nu nemmere for lystsejlere at finde inspiration til sejlerferien i SydkystDanmark. I denne uge gik et nyt online sejlerunivers i luften, skabt af 16 havne i Sydsjælland og på Møn. Det nye sejlerunivers lanceres på Havneguide.dk, Danmarks største havneportal.

Ny specialkonsulent skal skubbe på lystbådehavnenes udvikling

Tom Elmer Christensen ansættes pr. 1 august som specialkonsulent hos Foreningen af Lystbåde-havne I Danmark (FLID), hvor han skal være med til at styrke brancheforeningens faglighed, interessevaretagelse og betjening af foreningens 270 medlemshavne.