Gå til hoved-indhold

Stigbordene er åbne igen - der arbejdes på permanent løsning

Gitrene ved stigbordene i Københavns Sydhavn har været til stor gene for kajakker og små både, men blev sat op efter vandscooterulykken forrige år. Nu har By & Havn fjernet dem, og arbejder på ny løsning.

Fyns Amts Avis møder vandflyver-kaptajnen Ulrik Nielsen

Den erfarne vandflyver-kaptajner, Ulrik Nielsen fra Tåsinge, har fløjet over 20.000 timer, blandt andet på Maldiverne og nu mellem Århus og København og til Faldsled, hvor kroen tager imod gæster.

Sejlere udlejer båden til beboelse i Handbjerg - får 70% af overskuddet

Turister i Limfjordsområdet kan nu skifte sommerhuset ud med en bådferie i havn. Private stiller deres båd til rådighed, hvorefter Handbjerg Marina håndterer selve udlejningen.

Rungsted Sejlklub mangler klubhus - venter svar fra havnebestyrelsen på 4. år

En langsommelig proces er i gang i Rungsted. Der er afsat over 3000 kvadratmeter til sejlsport på havnen, men der er ikke plads til den lokale sejlklub. Håbet er, at dette snart vil ændres.

120 både fyldte Ærøskøbing havn på et par timer

Siden 1982 er Peter Gast Schiffahrtsregatta afholdt i Ærøskøbing Havn. I denne 36. udgave tog det et par timer at få fyldt havnen med godt 120 både.

LM 28 voldsomt på grund i Hou - ejeren ramte ikke renden

En erfaren sejler måtte søndag hentes fra sin grundstødte båd, der sad urokkeligt fast på molesten i havneindsejlingen i østjyske Hou. Båden blev slæbt fri tirsdag.

 

Vejle Lystbådehavn har givet grønt lys til husbåde

Kun kommunen mangler at godkende lystbådehavnens ansøgning før danskere med sejlblod i årene kan rykke permanent på havnen. 10-15 pladser forventes at stå klar.

Dockan Marina lokker med Malmøfestivalen

Fra 10. til 17. august er der alverdens musik i Malmø, fortæller Dokan Marinas havnechef Anders Lindskog. Der er ti minutter gang til musik og events.

Status quo med gæstebåde i Nyborg - plus maritim butiksdød

Sommeren 2018 har budt på solrigt vejr i Danmark, men det har ikke fået flere sejlere til Nyborg, fortæller havneleder Per Weiskvist. Samtidig er to maritime butikker lukket på havnen.

Sommerhavne: Højt til loftet i Nykøbing Sjælland

Med jollesejlere ombord er havnen optimal, fortæller Daniel Threms. De store havnebassiner giver masser af plads til jollesejlads, så børnene ikke behøver at bevæge sig ud af havnen.