Gå til hoved-indhold

Sønderborg: Betaling efter bredden giver bedre hensyn til store både

Instruksen til gæsterne lyder: Vælg en “grøn” (fri) plads hvis bredde-angivelse er større eller lig med bredden af båden. Behov for bredere pladser i Sønderborg Lystbådehavn.

 

Vemmenæs Havn - måske landets billigste

De største bådepladser i Vemmenæs Havn på Tåsinge koster 1300 kr. årligt. De mindre kan bruges for 900 kr., men så er der også arbejdsweekend, forklarer havnens formand Niels Fløjborg.

Nej til husbåd i Svendborg: M/f Egeskov sejlet til Marstal

Den godt 80 år gamle veteran-færge M/f Egeskov er sejlet fra Svendborg til Marstal, fordi ejeren af havnemesteren er blevet forbudt at overnatte i den.

37 meter lang pram i brand i Stockholm

Et brændende fartøj lyste onsdag aften den svenske nattehimmel op. Flere personer endte i vandet, mens politiet nu forsøger at opklare branden.

Vandet stiger over Kertemindes moler

Tre gange i efteråret gik vandet over molerne i Kerteminde Marina. Og det var tre gange for meget, siger formand for Kerteminde Sejlklub, Jørgen Larsen, men i Nyborg rykker man.

Bådejer i Rudkøbing-brand: Vores Swan stod skråt bag arnestedet

For ét år siden vidste ingen, om flammerne ville tage livet af Marianne Thobys Swan 43 og de 14 andre både, der stod opbevaret i hallen i Rudkøbing. Læs, hvordan det er gået bådejerne.

Byd på 14 efterladte både i Vallensbæk

En H-båd og en Maxi 77 er blandt de både, der auktioneres bort i januar. Afgiv et bud ved at sende en mail til havnefogeden.

Havnefoged: Beboelse på havnen er bestemt ikke en fordel - vild debat

Fra 2019 er det ikke længere tilladt at bo på havnen i Vedbæk. Det er for besværligt, lyder forklaringen. En påstand, man har svært ved at forstå i Limfjordshavnene Skive og Aalborg.

Fire sejlbåde til beboelse

Er du blandt de mange, der overvejer at flytte på havnen fuld tid, viser minbaad.dk her lystbåde, der kan omdannes til helårsboliger. Vær beredt på flere ekstraudgifter og arbejdstimer.

Råd om bobåd: Dét skal du være opmærksom på

Det er sjældent muligt at flytte direkte ind i en lystbåd. Gert Sørensen fra Tempo Bådsalg i Ishøj fortæller her, hvad du bør tjekke inden køb og indflytning.