Gå til hoved-indhold

Isflager klipper danske broer i stykker

Der venter lysbådehavnene et hårdt arbejde med nye fortøjningspæle og broer efter en hård vinter. I Præstø koster det tre millioner kroner. I Køge har man et bobleænlæg for at undgå ballade.

 

57.000 lystbåde i havnene - pladser savnes

Danboat har i 2009 med Dansk Sejlunion og Foreningen for lystbådehavne i Danmark, gennemført den første seriøse registrering af antal lystbåde i danske havne i 23 år. Hele 12.500 havnepladser efterlyses.

 

Årets Havn 2009 er?

Se vinderen her. Det var en fynsk havn, som medlemmerne af Danske Tursejlere har valgt.

Isen gør det lettere at stjæle fra både

Vinteren var forbundsfælle for de tyve, som slog til på marinaen i Assens. Den gjorde det muligt at gå på vandet og stjæle en motor.

 

Is og storm gik amok i Præstø - se nye billeder

En storm har forleden forvoldt stor skade på bådebroer og fortøjningspæle. Se nyt link til flere billeder.

Rungsted Havn får ny selvkørende trailer

En af Danmarks største havne, med 800 både, kræver cirka 1.200 løft om året. Nu har New ShipShape købt 20 ton selvkørende trailer

Vedbæk Havn billigst om vinteren - pristjek

I Skovshoved, Vedbæk, Rungsted og Helsingør oplyses priserne på, at have båden i vandet fra 1. november til 1. april. Rungsted taber stort.

Sejlerne ligger højt

Vandet i Lemvig Havn er gået over kajkanten, men uden at skabe problemer på Havnegade

 

Sejlere betalte for lidt - mener JP-læser

Det har været alt for billigt at have sin båd i lystbådehavnen i Århus. Nu står man med en ventende millionomkostning. Hvem skal betale? Det skriver Mogens G. Larsen, formand for FLID i jp.dk

 

KDY slipper for HA-rocker

Brian Sandberg, eksbodyguard for Stein Bagger, og inden for seneste måneder forsøgt likvideret to gange, sætter nu sin luksuslejlighed i Tuborg Havn til salg, skriver Ekstra Bladet.