Gå til hoved-indhold

Misligholdte og forladte både i din havn trods en lang venteliste? I Vordingborg Kommune vil man rydde op

Vordingborg Kommune ejer 14 havne, hvoraf de 8 driftes som decideret lystbådehavne. I forbindelse med vedtagelsen af en ny stor strategiplan for havnene i kommunen er en af de første indsatser at få ryddet op og ud i havnene, så der kan skabes plads til bådejere, der betaler og prioritere deres båd.…

Sammenligning af gæstepriser - de billigste havne ved Østjylland

Anna fra minbaad.dk har undersøgt et udsnit af gæstepriserne i havnene ved Østjylland, Øresund og i Storstrøms farvandet. I denne artikel sammenlignes priserne på gæsteleje pr. nat på Østjylland. Til slut i artiklen kåres prisvinderne for både under 12 og 15 meter.

Sammenligning af gæstepriser - de billigste havne i Storstrøms farvandet

Anna fra minbaad.dk har undersøgt gæstepriserne i et udsnit af havnene ved Østjylland, Øresund og i Storstrøms farvandet. I denne artikel sammenlignes priserne på gæsteleje pr. nat i Storstrøms farvandet. Til slut i artiklen kåres prisvinderne for både under 10, 12 og 15 meter.

Marina Minde i Flensborg Fjord skifter navn til X-Yachts Marina Minde, der har plads til store lystyachts

X-Yachts værft vil videreudvikle marinaen med de nuværende medarbejdere, fx skal broerne have en gennemgang. Der er kun få havne, der som Marina Minde kan klare både op til 23 meters længde og 7 meters bredde. Søndag 10. september 2023 holdes en festlig dag i havnen.

Sammenligning af gæstepriser - her er de billigste havne i Øresund

Anna fra minbaad.dk har undersøgt et udsnit gæstepriserne i havnene ved Østjylland, Øresund og i og omkring Storstrøm. Vi starter i Øresund, hvor priserne på gæsteleje pr. nat præsenteres. Til slut i artiklen kåres prisvinderne for både under 10, under 12 og 15 meter. To havne skiller sig ud.

Svendborg Havn er smukkest på Fyn, mener 16.000 læsere

Svendborg Havn er den smukkeste på Fyn og øerne. Sådan lyder læsernes dom, efter Fyens Stiftstidende bad dem stemme på deres favorit blandt 16 havne, som var med i konkurrencen. Avisen viser også dronefotos fra 16 havne.

 

Bådbrande i Hornbæk: To både er meget medtagede, mens tre andre har fået brandskader

Torsdag formiddag er Helsingør Kommunes Beredskab og politiet rykket ud til en større brand på Hornbæk Havn. Det ser ud som om, at branden er opstået på en fiskekutter, og så har ilden bredt sig.

 

139 millimeter regn i juli 2023 gav færre gæstesejlere i de danske havne

Det er usædvanligt, at det dårlige vejr har stået på SÅ længe. Det gør ondt i økonomien i de danske havne. Minbaad.dk har talt med tre danske havne, som fortæller at langt færre gæstesejlere kom forbi i juli i år pga. regn og blæst. På Tunø fx var faldet drastisk.

700 bådejere er startet med 30 års indespærring og støj fra lastbiler i Margretheholm Havn efter klapbro

Kun i weekenden er der fri passage for sejlerne i den store Margretheholm Havn i Lynetten. På hverdage er der få åbningstider. Da minbaad.dk var forbi så vi tre både, der ventede på at kunne sejle i havn. - Vi skal leve med det i 30 år, det er en dårlig løsning, siger bådejer Lars Jensen i…

Ferietid: Husk at vende gæsteskiltet fra rød til grøn på din havneplads

Vi kender det alle sammen. Man ankommer til en fyldt sommerhavn og pladser står tomme med et rødt gæsteskilt. Fordi skiltet ikke er vendt til grøn, lyder det fra Foreningen af Lystbådehavne I Danmark (FLID), der slår et slag for at vi skal huske at vende skiltene i havnene.