Gå til hoved-indhold

24 timer med 100 procent nørdet sejlsportssnak

Dansk Sejlunion inviterer atter til sejlsportens svar på Folkemødet - Klubkonference og Kapsejladslederseminar i Vingsted den 11.-12. november. Programmet er fyldt med viden om klubudvikling og praksisnære workshops samt god mulighed for netværk og en aftenøl i baren.

45 Dragonfly-trimaraner fra hele verden samles i Skærbæk

Årets store event for Dragonfly-sejlerne venter i weekenden. Træning, hyggelig kapsejlads og sociale events og seminarer er på programmet. Nysgerrige er velkomne til at kigge forbi.

Hvidovre Sejlklub Suset med de mange verdensmestre fejrer 100 år

Lørdag 6. august er det 100 år siden at sejlklubben tæt på København fylder 100 år. Da klubben startede i 1922, med en kapsejlads for 16 både, var der ingen havn og bådene lå for svaj. I 1938 måtte piger også melde sig ind i klubben. Og i 1954 fik P.G. Hansen bygget Optimistjoller.

Guldborgsund Baltic Race: Ny underskrift på aftale mellem sejlklubber og kommune

I denne uge underskrev parterne bag Guldborgsund Baltic Race og Guldborgsund Kommune den kontrakt, der er med til at sikre kapsejladsen økonomi og kommunen omtale. Fra 25. august sejles der på tre baner.

Kapsejlads, tryllekunst og yoga - hele familien er velkommen på Svanemøllens Vandfestival i Kr. Himmelfart

Inden området omkring Svanemøllen forvandles til byggerod arrangerer lokale ildsjæle en gratis festival for vandglade i alle aldre. Et spændende program med sejlads, musik og sjov for både børn og voksne er på programmet.

Youngsters ville have mere adventure og orienteringsløb i Sletten

Den netop afholdte Youngsters-camp i Sletten Bådeklub var en succes, fordi sejlerne gerne ville have mere. Mere sejlads og mere af alt det, campen bød på. Eksempelvis en tursejlads til Sverige.

Rungsted Sejlklubs klubhus står klar - indvielse på vej

Det er et helt særligt år for Rungsted Sejlklub. - Vi glæder os altid til foråret kommer, og bådene kan komme på vandet. Det helt særlige er, at vi nu også kan indvie vores klubhus, der er centralt placeret på Rungsted Havn, lyder det fra klubben.

Fremtidens OL-atleter i windsurf skal findes i Nivå Bådelaug

Fredensborg Kommune og Nivå Bådelaug er blevet en del af Dansk Sejlunions Elite- og Talentcenter for sejlsport i Østdanmark. Målet er klart: At udvikle windsurftalenter i verdensklasse.

Ole Ingemann fra Svendborg tildeles Dansk Sejlunions ærestegn posthumt

Det er aldrig sket før, at ærestegnet gives efter modtagerens bortgang - men i Ole Ingemanns tilfælde er det på sin plads at gøre en undtagelse. Det fortæller Dansk Sejlunion, der overrakte Ærestegnet til Ole Ingemanns samlever Ruth i forbindelse med bisættelsen.

Godt tusinde flere medlemmer af Dansk Sejlunion i 2021

Med godt 1.000 flere medlemmer i 2021 sammenlignet med året før formår sejlsporten at tiltrække stadig flere nye medlemmer til et aktivt liv på vandet. 55.942 er i dag medlem af en sejlklub.