Gå til hoved-indhold

Nakskov Sejlklub har aktivt H-båds miljø - køber femte H-båd

Sejlklubben i Nakskov har haft stor succes med sine klubbåde og har nu indkøbt den femte H-båd for at kunne klare efterspørgslen i sejlerskolen. H-bådsprojektet har kørt i 26 år. H-båden er klubbåd i mere end 25 sejlklubber i Danmark.

Thurø Sejlklub vil forbedre faciliteter i 11 afdelinger - Fonden for Fynske Bank støtter med halv mio. kroner

Thurø Sejlklub har med Niels Janus fra Graaa-arkitekter udarbejdet en bæredygtig helhedsplan med blandt andet solceller på taget til at varme vand til brusebadene, sauna og spuleplads til bådene med spildevandsopsamling. 11 afdelinger bliver tilgodeset. Byggeriet starter, når pengene er i hus. 

Kapsejladsansvarlige Mikael Jeremiassen fejrede 25 års jubilæum i Dansk Sejlunion med taler og gæster

Tak til alle jer, der lagde vejen forbi Idrættens Hus i går og var med til at fejre Mikael Jeremiassens 25 års jubilæum i Dansk Sejlunion, lyder det fra sejlklubbernes organisation. I løbet af årene har Mikael Jeremiassen blandt andet rådgivet klubber og uddannet kapsejladsansvarlige.

KØS Sejlsport indleder samarbejde med sejlklub i Ukraine

Anton Seehausen fra KØS Sejlsport er måske kun 18 år, men han er heldigvis bevidst om, hvilken forskel han kan gøre. Et møde med en mand fra Ukraine blev starten på et samarbejde, der kommer til at skabe oplevelser og bidrage til livskvalitet for børn i en sejlklub i Ukraine.

A.P. Møller Fonden støtter blåt samarbejde : I Aarhus skal sejlsport, roning og kajak få flere unge aktive i vandsportsforeningerne

Danmarks Idrætsforbund har fundet de første foreninger, der skal tegne ’Fremtidens Idræt for Børn og Unge’ i det historiske partnerskab med A.P. Møller Fonden, der giver 85 mio. kr.. Foreningerne er sat sammen til lokale klynger. Aarhus Sejlklub håber nu at rekruttere bredere.

 

Nyt Frederikssund Maritimt Center til 83 mio. kroner vil løfte sejlsporten - Cubo Arkitekter vinder konkurrence

Cubo Arkitekter vinder arkitektkonkurrencen til det kommende maritime flagskib for Frederikssund Kommune, et byggeri til 83 mio. kroner. Frederikssund Maritimt Center skal samle både sejlsport, ro- og kajaksport, søspejderaktiviteter og ungdomsaktiviteter i ét center fra 2025.

Egå Sejlklub startet af fire musikere før man havde en havn - 24. juni fejrer klubben 50 år

Egå Sejlklub er hjemmehørende i Egå Marina, men blev dannet i 1973 fire år før havnen var bygget. Der vil lørdag 24. juni være en lang række aktiviteter for børn og voksne i alle aldre hele dagen – fra krabbevæddeløb, musik og til en sejltur i en hurtig rib-båd.

Sejlklubben Snekken i Vordingborg rev et 100 år gammelt klubhus ned og byggede et nyt og lækkert et 

Siden klubben i Vordingborg Nordhavn startede i 1920'erne, har de brugt den samme bygning, men i 2017 måtte de erkende, at det gamle klubhus ikke kunne leve op til deres drømme. De har nu bygget et nyt klubhus til 10 millioner kroner, læs om at søge fonde fx. Minbaad.dks Anna Brinch var forbi.

Kom til åbent hus i Helsingør Sejlklub og prøv klubbens sejlbåde

I år kan Helsingør Sejlklub fejre sin 89-års fødselsdag lørdag 15. april. Det markeres med at holde åbent hus, hvor medlemmer og ikke-medlemmer kan prøve at sejle i klubbens sejlbåde.

Aktivt jollemiljø for ILCA, OK og Piratjoller i Præstø Sejlklub - både om vinteren og sommeren 

- Det er søndag morgen og selvom vinden er frisk kan de obligatoriske 3 sejladser gennemføres i Nysøkrogen, som er området lige uden for havnen der ligger lidt i læ af skoven. 9 ILCA joller stryger lidt efter ud på fjorden, fortæller 62-årige ILCA-sejler Henning Ringe Ibsen fra Præstø Sejlklub.