Gå til hoved-indhold

Hør om smarte Vetus-systemer i sejlklubben

VetusOnline.com pakker bilen med produkter og kage, og sætter kursen mod landets sejlklubber. Lær gratis om firmaets særlige systemer, der forenkler montering af fx toiletter.

Aqua-Dress grundlægger Torben Olesen fra Aarhus er død

Manden bag sejlertøjfirmaet Aqua-Dress, Torben Olesen, har kastet sidste fortøjning og blev 70 år. Han var reserve til OL i 1972 i Finnjolle for Steen Kjølhede. Det blev også til Folkebåds-sejr i Guldpokalen.

 

Kan man stille krav til frivillige i sejlsport?

Få svaret her. Stævneleder Torsten Jacobsen, fortæller hvordan det er at motivere og styre 80 frivillige under et kæmpe Star-VM i Troense.

Sejlklubben Køge Bugt optrapper talentudvikling

Efter Yachtklubben Furesøen og Horsens Sejlklub har nu også Sejlklubben Køge Bugt indgået aftale med Dansk Sejlunion om udvikling af sportslige miljøer.

Danmarks Fritidssejler Union tillader IKKE online-duelighedsbevis

- Vi har IKKE udliciteret vores bemyndigelse til at Duelighedsklubben kan foretage online-prøve til fritidssejlerbevis, forklarer DFUs formand Bent Hansen her i et læserbrev.

600 børn og unge sejler i sommerlandet

I et samarbejde mellem Dansk Sejlunion og en lang række klubber afholdes der i disse uger sommeraktiviteter for børn og unge. Tendensen er, at flere unge sejlere deltager i aktiviteterne.

Jollestævne med medalrace og professionel livespeak

Opti A, Opti B og Zoom 8 sejlede afgørende sejlads tæt på land i Snekkersten, så tilskuerne kunne følge med. Prof-sejler Jesper Radich kommenterede.

Succesfuld aarhusiansk sejlerskole fejrer jubilæum

Aarhus Sejlklubs Sejlerskole kan i 2017 fejre 20-års jubilæum. Mere end 500 aarhusianere er siden 1997 blevet klogere på sejlads.

Struer Sejlklub ser frem til 100 liga-sejlere

Nogle af de bedste sejlere i danmark fra 36 forskellige klubber kommer til Struer for at dyste i 1. division den 20. – 21 maj og i 2. division den 27 og 28 maj.

Nyt koncept fik 36 studerende på havnen

Thurø Sejlklub har med Sejl og Studér tilsyneladende fundet nøglen til de studerendes sejlerhjerter. De unge vil sejle ture i Det Sydfynske Øhav og sejle Sejlsportsliga.