Gå til hoved-indhold

Mød den nye formand for Dansk Sejlunion

Lørdag 4. marts kan du møde Dansk Sejlunions kommende formand, Line Markert. Kom og hils på - og stil spørgsmål på Dansk Sejlunions stand i Hal E på Boat Show.

 

J/70-projekt i Thurø skal skabe stærkt sejlermiljø

Thurø Sejlklub har investeret i tre J/70’ere, der skal sikre sejlglæde på tværs af køn, alder og niveau. Nu nomineres projektet til Klubudviklingsprisen 2017.

Guldfirer-legende opstillet til DS-bestyrelse

Thomas Ebert er dobbelt OL-guldvinder i roning og Molich X-meter sejler. Han stiller op til bestyrelsen i Dansk Sejlunion med Jens Haugaard og 20-årige Anne Skovbølling.

Larsen-klubben: Møde på Boat Show lokker medlemmer

Flere sejlere møder op til generalforsamling, hvis arrangementet falder sammen med bådmessen, erfarer Larsen-klubben. Ylva og Folkebådene mødes bl.a. også i Fredericia.

Sejlerskole nomineret til Historiske Dages Fornyelsespris

I Thurø lærer jollesejlerne at smugle gods i deres Opti’er. På den måde lærer de om den fynske historie og bliver bedre sejlere.

Seje sejlere trodser kulden – Ice Camp & Cup i Kaløvig

Sejlere fra ind- og udland starter for ottende gang sæsonen med Ice Camp træningslejr 25.-26. februar og efterfølgende Ice Cup kapsejlads 4.-5. marts.

På bølge med klubber i udkanten: Lemvig Sejlklub har medvind

- Vi har stor medlemstilgang og fået udbygget flere fælles faciliteter til området, siger formand Bo Ravn, der roser samarbejde med Dansk Sejlunion.

 

Topadvokat bliver formand i Dansk Sejlunion

Den 40-årige CB66 og Ylva-sejler, familiemor, advokat og partner i Horten, og medlem af Hellerup Sejlklub, var eneste kandidat til formandspost i DS.

Sejlerskolen slutter ikke med en duelighedsprøve

Hvordan fastholde eleverne, når de er færdige på landets sejlerskoler? Benjamin Kristensen fra Duelighedsklubben foreslår en 'Tursejlerprøve'.

Svendborg hopper med på bølgen – åbner sejlerskole

Med fokus på sejlglæde og samarbejde skal kommende elever i Svendborg Amatør Sejlklub få lyst til livet på vandet. To H-både står klar, når skolen åbner i maj.