Gå til hoved-indhold

DS julehilsen: Syv ISAF-VM i Danmark i 2011

Frivillige og ansatte i 275 klubber, 50 bådklasser og 9 kraftcentre har arbejdet hårdt, siger Dansk Sejlunion, der gør status og ser frem.

 

Tryghed for nye sejlere

Tryghed for nye sejlere i sejlklubben er titlen på en ny bog fra Dansk Sejlunion med 12 sider, fulde af gode ideer til unges introduktion i sejlklubben.

Service fra Farvandsvæsenet

Farvandsvæsenet arbejder løbende på at gøre sejladsudsigterne mere og mere detaljerede. Udover den service du kan få på nettet, kan du også få informationer på sms.

Joller erstattet med kælke i Vallensbæk

Unge fra Vallensbæk Sejlklub fik alternativ træning søndag på Herstedhøje - flere kilometer inde i landet.

Kæmpe underskud i KDY - Myralf kommenterer

KDY taber 3,3 mio. kr. i 2010. KDYs bestyrelse mener, at direktør Morten Lorenzens forklaringer var mangelfulde og blev enige med ham om en fratrædelse, lyder det nu.

Sejlunionens inhouse messe var en succes

175 sejlere var til rost klubkonference i Vingsted Centeret. Især en intern messe var populær, siger udviklingskonsulent Allan Borch Madsen.

Kommune tvinger formand fra posten

Formand Gitte Grimstrup er anmeldt anonymt for socialt bedrageri, da hun beskyldes for at bruge for meget tid i Struer Sejlklub.

 

Fra 80 kr til 600 kr

Vores kloge venner på Bayarea.dk har sat sig for, at lære Dansk Sejlunion bedre at kende. Hvad er Dansk Sejlunion egentlig for en størrelse? Hvad er størrelsen, og hvad betaler vi til? Det er et højest overraskende resultat, de når frem til.

Klubmesterskab i tørsejlads

Hvem siger at man ikke kan sejle, selv om det er mørkt og koldt udenfor. I Århus Sejlklub dyrkes mesterskaberne i virtuel sejlads. Og klubben udforder andre klubber til at stille op. Hvis de tør…

Hjemmesider: Noget om links og supermarkeder

Tager man en tur rundt på sejlklubbernes hjemmesider, er der nogle af dem, der skiller sig ud, ved at have en frygtelig masse links og menupunkter. Sådan er de garanteret ikke tænkt fra starten.