Gå til hoved-indhold

Hjemmeværnet sejlede 12 timer for at hjælpe grundstødt Granada 24-ejer – uden held

En lang næse ventede de frivillige reddere fra Vordingborg efter sejlturen til Tisvildeleje. På strandkanten lå den grundstødte Granada 24, men ejeren var forsvundet.

Bianca 27-ejer: Bådtosseri kan ikke gøres op i penge

Kay von Eitzen er ejer af en Bianca 27-sejlbåd, der er så flot, at den har prydet forsiden på Europas største bådblad. Yacht. Kom med om bord i den 43-årige klassiker bygget i Rudkøbing.

Første sejltur endte fatalt for ny bådejer: Granada 24 strandet ved Tisvildeleje

Et forsøg på at gå i land i Tisvildeleje kiksede for Rudi Nielsen. Efter to døgn i den grundstødte båd gik den grønne sejler lørdag i land. - Vi blev tæsket rundt, mig og min kat, forklarer han til Minbaad.dk.

Ny Arcona 345 med mere sejlareal flyder til juni

Arcona 345 har mere sejlareal end lillesøsteren Arcona 340, der er tegnet af Arcona-designer Stefan Qviberg, som døde i 2018. Hvem, der har slået stregerne til den nye model, der først flyder til juni. Artikel opdateret 13.1.20

 

X-Yachts viser et hav af både på boot - standen er på 650 kvadratmeter

Danmarks største lystbådeværft er selvfølgelig på verdens største bådmesse fra 18. januar. Læs her om de mange modeller, som X-Yachts disker op med i Düsseldorf. Seks mand har i en uge arbejdet med at stille standen op.

Jens Quorning: Dragonfly 40 er til det modne publikum

Trimaranen fra bådværftet ved Skærbæk har fokus på luksuriøs sejlads med en enkel og bekvem håndtering som eksempelvis fire el-spil. Dragonfly 40 vises frem på boot-udstilling i Düsseldorf den 18. januar 2020. Direktør Jens Quorning forklarer.

Bådhandler Reese: Nye sejlbåde er ikke steget væsentligt i pris siden 2005

Der sælges få nye sejlbåde i Danmark, men én af forhandlerne, det lykkedes for, var Reese Marin, der i 2019 solgte nye både fra Dehler, Moody og Hanse. - Nye både i dag koster stort set det samme som i 2005, men nu er bådene mere moderne og bredere, siger Henrik Reese.

Skibsdesigner Arne Borghein har tegnet sin sidste båd

Danmarks mest produktive skibsdesigner, Arne Borghegn, er død, 76 år gammel. - Arne Borghegns arbejde med skibene var i bund og grund hans hobby hele livet igennem, skriver journalist og sejler Steen Guttknecht i en nekrolog.

Volden fra pirater eskalerer ud for Vestafrika

Tidligere var det hovedsagligt pirater i Adenbugten, der stjal opmærksomheden. Nu er fokus i stedet rettet mod Afrikas vestkyst og ikke mindst Guineabugten, hvor flere voldelige piratangreb har fundet sted.

Klappen er gået ned for Sund & Bælt i Guldborgsund

- Transportministeriet går mod Sund & Bælts ønske om at svejse Frederik den IX's bro over Guldborgsund fast. Dermed er forvirring om broens fremtid stadig intakt, siger Leif Nielsen, forretningsfører i Danske Tursejlere i et læserbrev.