Gå til hoved-indhold

6 Meter R-båd Cutty fra 1931 renoveres på truet lystsejladsmuseeum

Trods Svendborg Kommunes og Baggårdteatrets ønske om at nedrive lystsejladsmuseet for at give plads til et teater på havnefronten, arbejder museets frivillige videre på en omfattende renovering af den klassisk elegante 6 Meter R-båd Cutty fra 1931.

Finanskrisen er sejlet bort: Copenhagen Boat Show har allerede 85 procents tilslutning

Den flydende udstilling i Ishøj har bidt sig fast efter der var 19.500 besøgende i år. Tempo Huset og holdet bag Copenhagen Boat Show vil være størst i Norden. De fortæller nu, at 85 procent af udstillerne er klar i 2020.

Anne Marie Rindom blandt de 15 nominerede til Årets Sportsnavn 2019

DIF og Team Danmark har nomineret 15 atleter til Årets Sportsnavn. Vinderen kåres til Sport 2019 i Herning 4. januar. Sejlsport vandt senest prisen i 1992, efter Jesper Banks OL-guld i Solingen. Nu kan verdensmester i Laser Radial, Anne-Marie Rindom følge efter.

Årets tre bedste sejlsportsfotos er kåret - se dem her

Schweiziske Loris von Siebenthal står bag årets skud fra den maritime verden, afgjorde en international jury tirsdag. Også de delegerede på Yacht Racing Forum uddelte en pris, ligesom fotoet, der havde modtaget flest stemmer fra offentligheden, blev hædret.

I kølvandet på havets helte - se minidokumentar fra Hvide Sande Redningsstation

Døgnet rundt står reddere over hele landet klar til at komme nødstedte sejlere til undsætning. En livsvigtig opgave, der skaber tryghed for de danske lystsejlere. TV Midtvest har besøgt den vestjyske redningsstation, der blev oprettet i 1933.

Ny Bavaria C42 med stort krydsstel ses på boot-udstilling i januar

Cossutti Yacht Design har fokuseret på tre ting med den nye Bavaria C42: 1. let at sejle. 2. hurtige sejlegenskaber med et storsejl på 54 kvadratmeter og en fok på 47 kvadratmeter. 3. Masser af plads om læ, da båden er 4.29 meter bred.

10 meter lang mega-model af Americas Cup-giganten Reliance kan ses i Flensborg

Modellen, der er skabt af frivillige, kan opleves på Yacht Heritage Center hos bådeværftet Robbe & Berking på havnen i Flensborg. Her indgår den indtil 15. januar i den aktuelle tema-udstilling om kapsejladsen Americas Cups historie.

Sejler i 8 meter sejlbåd i Silkeborg frikendt med promille på 2,07

Sejlere i en sejlbåd under 15 meter kan stadig med nogenlunde ro i maven drikke sig beruset og sejle en tur i en langsom og såkaldt »ikke-certifikatkrævende« båd. Såden er konklusionen efter en dom i Viborg byret.

X-79 sejler i Svendborg har fået sig en trofast ven - en delfin

Jesper Stig Andersen har siden uge 42 mødtes med delfinen 'Delle', som han kalder den. - Nogle gange kan jeg se den når jeg tager ud, og andre gange finder den mig. Man kan tro den er væk og lige pludseligt dukker den op lige ved siden af, fortæller Jesper.

Christian Due Hammershøy er ny salgschef hos Elvstrøm Sails i Aabenraa

Christian Due Hammershøy, der har 35 år i bådbranchen, blandt andet hos X-Yachts, vender tilbage til Elvstrøm Sails. Fra det det nye år tager han roret som ansvarlig for salg og after sales hos Elvstrøm Sails.