Gå til hoved-indhold

Katamaran drives udelukkende af vind og sol - kommer til København torsdag

En tidligere kapsejladsbåd er forvandlet til et omsejlende, klimavenligt forbillede. Der er ingen udledning fra båden, der på seks år planlægger at besøge 101 havne. Fra den 16.-18. maj er turen nået til den danske hovedstad.

Søholm Yacht Service nye opbevaringshal på 1500 kvadratmeter har plads til katamaraner

1500 kvadratmeter stor opbevaringshal står nu færdig ved Søholm Yacht Service i Flensborg Fjord. Hallen har plads til 20 større både - også katamaraner, da porten måler 12 gange 11 meter. 60 % af sejlerne, der har båd i hallen, er tyskere.

Gratis søkort fra Eniro er nu tilgængelige online

På firmaets svenske hjemmeside samt på krak.dk kan danske og udenlandske gæstesejlere finde kortene, der kan skabe overblik over de danske farvande og være en hjælp til ruteplanlægning. De online søkort bør ikke anvendes til navigation.

Fritidssejlere vil have 'Sikker Kurs'-projekt på rette kurs i fremtiden

Udviklingen af navigation og sikkerhed indenfor lystsejlads er nærmest gået i stå efter udflytningen af Geodatastyrelsen. Det mener i hvert fald sejlerne Harding Larsen og Jan Hovald Petersen, som vil få projekt 'Sikker Kurs' på benene igen med forbedringer.

Baltic 142 designes med foils - kan nå 25 knob på fladt vand

Som den første båd i sin størrelse drager den finskbyggede Baltic 142 fordel af DSS-systemet, der gør sejlads på foils uhyre enkel. Yachtens hastigheder vil matche vindens. America's Cup-ingeniører står bag.

Bornholmerfærge påsejler sejlbåd - én sejler i vandet

Fredag formiddag kolliderede hurtigfærgen Express 1 og en polsk sejlbåd nær den danske ferieø. Sejler måtte reddes op af Østersøen.

Mitbaadmarked.dk opruster med nyt design og funktioner og indgår i partnerskab med Webto

Nu er der hjælp at hente, hvis du vil købe eller sælge din båd. Mitbaadmarked.dk, der hidtil alene var ejet af Minbaad.dk og Motorbaadsnyt.dk, deler nu halvdelen af ejerskabet med webudviklerne Webto, der satser stort på udvikling af sitet. Alle annoncer er gratis at oprette.

Video: Verdens største sejlskib Yacht A tilbage i Det Caribiske Hav

Den 142,8 meter lange Sailing Yacht A er atter tilbage i caribiske farvande efter at have tilbragt det sidste stykke tid i Middelhavet. I en ny video optaget under det årlige St. Barths Bucket vises sejlbådens imponerende design, features og eksteriør.

Lars Petersson afløser Henrik Andersen som CEO i Hempel

Hempel A/S meddeler, at Lars Petersson, Executive Vice President & Chief Operating Officer i Hempel A/S, afløser Henrik Andersen, der fremover bliver CEO for Vestas. Pettersson starter som CEO fra 1. juli 2019 for Hempels 6.600 ansatte i 80 lande.

 

Langturssejler dræbt af pirater i Panama - hustru og børn slap med livet i behold

En 60-årig new zealænder mistede torsdag livet, da pirater gik ombord på familiens båd. Sejlerens hustru og et barn på 11 år blev såret.