Gå til hoved-indhold

Ny Nordborg 42 får fire meter langt cockpit med lukket hæk

Sejlerlivet leves i cockpittet, mener man på Als. Det ses på den nyeste Nordborg-båd, der bevidst er designet uden den moderne åbne hæk. Vi taler med værftchef Holger Bladt Jensen.

Folkevognsboble fra 1967 sejler på søerne i Silkeborg

Folkevognsboble vækker opsigt i Silkeborg, når den sejler 5 knob.

Sejlbåd sunket ud for Bornholm - 10 sejlere reddet

Grundstødning på klipper blev dyr for 14 meter sejlbåd. Ti personer er i dag reddet i land efter at være kommet i havsnød nogle hundrede meter ud for Svaneke, skriver dr.dk.

BREAKING. Regeringen vil sænke forsikringsafgift med 40 procent på lystbåde

I finanslovsforslaget for 2019 foreslår regeringen en 40 procents nedsættelse af forsikringsafgiften på lystbåde fra 1,34 procent til 0,8 procent af forsikringssummen

Udstillerne melder klar til Ishøj Flydende Bådmesse efter klargøring i regnvejr

Udstillerne på Ishøj Båd- og Vandsportsmesse tog torsdag regnen, mens de gjorde både og stande klar før weekenden, hvor der forventes op mod 20.000 besøgende.

Let Torqeedo Power-batteri fra BMW giver lang brugstid

Nyt let, vandtæt lithium-batteri, Torqeedo Power 48-5000, tilbyder flere kræfter og længere brugstid kombineret med høj sikkerhed. Batteriet lades op på tre timer med flere ladere.

Se populær Bavaria 37 på udstillingen i Ishøj i weekenden

De 37 fod er eftertragtede hos sejlerne, fortæller Dansk Marine Center i Aarhus. I Bavaria 37'eren kan frit vælges mellem to eller tre kahytter. På fredag åbner udstillingen i Ishøj kl 10.

Besætningen på sunkne Svartlöga havde trænet i redning

Mandskabet på den ombyggede svenske minestryger, der gik til bunds i weekenden i Den Engelske Kanal, vidste, hvad de skulle gøre, da skibet væltede.

Træskibet Svartlöga fra Aarhus sank i Nordsøen - 11 reddet

Den hollandske kystvagt reddede lørdag aften 11 passagerer fra træskibet Svartlöga, der kæntrede efter et voldsomt vindstød. Sejlere kom i redningsflåde, siden sank båden.

 

14 udspringere hoppede 27 meter ned fra Operaen foran sejlere

Lørdag var Red Bull Cliff Diving tilbage i København, da 14 af verdens bedste udspringere foldede sig ud fra den ikoniske rampe på taget af Operaen. 45.000 så på.