Gå til hoved-indhold

Udstilling i Hamborg i nye klæder og i færre dage

Fem dage varer den nye, mindre udstilling i Hamborg, der starter onsdag 17. oktober og slutter søndag 21. oktober.

James Johnsen fra Aarhus er verdens bedste til at kite med foils

47-årige James Johnsen er blandt verdenseliten i at kitesurfe med foils og vandt VM i Aarhus. I et interview med minbaad.dk fortæller han om starten på karrieren og generationsskiftet for kitesurfere.

Norsk stat afsætter 20 mio. kroner til kasserede både

I Norge har man indset at udslidte og forladte både er et problem, man har derfor skabt en returordning.

Sådan bygges en 128 fods sejlbåd

Vijonara i alu blev leveret i foråret 2018 efter 15 måneders byggeri. Ser bådebyggeriet her i fascinerende video på små fire minutter.

Brasilianer surfer på 21 meter høj bølge og sætter ny verdensrekord

20,72 meter, så høj var bølgen som brasilianske Maya Gabeira surfede på i starten af 2018 og satte verdensrekord på for højest surfede bølge for kvinder.

Fartøjsgodkendelse gør det lettere at få lov til at bo i husbåd

Nu kommer Zunshine Living husbåde også med fartøjsgodkendelse. Du kan se husbåden i Vejle Lystbådehavn i weekenden 6. og 7. oktober.

 

Hund savnes stadig efter motorbåd kæntrede i Limfjorden

Lørdag eftermiddag omkring klokken 14.20 kom seks personer og to hunde i knibe ud for Hvalpsund i Limfjorden, da deres 20-fods motorbåd kæntrede. En hund savnes stadig.

JWO og Hempel indgår tæt samarbejde i helt ny Hempel region

Tyske J.W. Ostendorf er nu officielt en del af Hempel Gruppen, efter Hempel har underskrevet en aftale om at købe 65% af husmalingproducenten JWO.

Roret knækkede på Micks B31 og redningsflåde virkede ikke

Sejlervennen Ole Quitzau har været i kontakt med Mick Høy. Roret knækkede af da han var på vej i havn og redningsflåden pustede sig ikke ordentlig op. Derefter drev båden mod klipper i Frankrig.

BREAKING. Mick Høy forlist i Den Engelske Kanal - båd smadret - hentet af helikopter

B 31eren El Bandido udsendte fredag Mayday i Den Engelske Kanal. Den 40-årige uøvede sejler blev reddet af fransk redningstjeneste, men båden er færdig. Mick er nu på hospitalet.