Gå til hoved-indhold

Sejler faldt over bord under redning i Kattegat - hovedet under vand

Ældre tysker gik op i stævnen, men faldt pludselig i vandet. Han hang fast med benene i bådens gelænder, og hovedet kom under vand, når båden dykkede i bølgerne.

 

X-Yachts CEO: 80 procent vil have lyst træ i kahytten

Kræn Nielsen, CEO for X-Yachts, giver en rundvisning om læ på den nye X4⁶ , der allerede er solgt ni af. Båden er nomineret til European Yacht of the Year 2019.

Britisk sejler tog til Silverrudder men båden blev afvist

Tom Burton læssede sin jolle på traileren og kørte i bil fra England til Svendborg, men fik ikke lov til at deltage i weekendens Silverrudder. En god håndfuld både blev faktisk afvist.

Papirsøkort ikke er bedre end de elektroniske søkort - mener sejler

Dansk Søredningsselskab påstod at de fleste grundstødninger skyldes elektroniske søkort med manglende oplysninger. - Det passer ikke, forklarer Bjarke M. Christensen, der undersøgte 36 søkort.

Reese Marin indvier hal, kontor, havn og kajanlæg i Aabenraa

Reese Marin i Aabenraa har taget ny kontorbygning i brug efter fest og taler forleden. Nu er er der salgsbroer, hal, salgskontor og kajanlæg i Sydhavn. Der var gæster fra ind- og udland.

Christian Rost sejler Laser og spiller guitar for afslapningens skyld

Laser sejler Christian Guldberg Rost deltog ved VM i Aarhus. I stressede tider er det ikke kun sejlads der får hans opmærksomhed, også musikken som får sejleren til at slappe af.

Årets sejlsportsfoto skal findes - afgiv din stemme her

80 flotte billeder er igen med i kapløbet om at vinde de tre priser for årets bedste sejlsportsfoto. Både jolle- og kølbådssejlere er foreviget af fotograferne.

69-årige Berg-spidsgatter fremstår originalt

Svendborg Museums lystbåd blev bygget ved Svendborgsund til skibsreder Knud Lauritzen. I dag fremstår den 69-årige Berg-spidsgatter næsten originalt. Læs Søren Stidsholt Nielsens artikel.

Kaskoafgiften: Danske Tursejlere skriver åbent brev til Socialdemokratiet

Regeringens forslag om nedsættelse af statsafgiften på kaskoforsikring kritiseres af socialdemokratiet. Det får nu Danske Tursejlers forretningsfører Leif Nielsen til tastaturet.

Dufour 430 med pantryet på tværs af kahytten

Når en båd er 4,3 meter bred er der basis for et stort pantry, også på tværs af båden. Kom med om bord på den nye franske Dufour 430, vi besøgte i Cannes.