Gå til hoved-indhold

Omega 42 fra 1977 reproduceres nu i Tyskland

En tysk bådebygger har opkøbt de svenske forme og har atter sat gang i produktionen af den slanke kølbåd. Første eksemplar er søsat. Dragør-sejler Hans-Peter Johansen forklarer.

Søholm Yacht Service bygger ny 1500 kvm hal til store både

I forvejen råder firmaet ved Broager i Flensborg Fjord over 13.000 kvm halareal, samt 3.000 kvm udeareal. Den nye frostfrie hal får en portbredde på 11 meter og en porthøjde på 12 meter.

 

Bettina Walsted ny kaptajn hos Walsteds Bådeværft på Thurø

Der er nu en ny Walsted ved roret på Walsted Bådeværft A/S. Bettina Walsted har købt selskabet af sin søster, Sonja Walsted. I dag er der 15 ansatte.

Husbåd-drama ved Struer: Fra træls til seriøst problem

Fredag rasede stormen Johanne, og det fik husbåden på endnu en tur. Denne gang mod strandkanten, hvor den nu ligger fast på tang og sten ved Sdr. Lem Vig.

Nye typer Dragonfly 32 og 40 bygges nu af Quorning Boats

Med 50 års erfaring i at bygge foldbare trimaraner introducerer Dragonfly nu to nye medlemmer af Dragonfly-familien. Begge med det tjekkede Swing Wing-system.

Gik på grund med sejlbåd i en brandert - til afhøring hos politiet

69-årig mand fra Nyborgkanten fortryder nok, at han torsdag bad om hjælp fra Joint Rescue Coordination Centre under Forsvaret, fordi han i sin 28 fods sejlbåd var grundstødt i Odense Fjord.

83-årige Fjordblink bliver museeumsbåd i Rudkøbing

Motorbåden indgår nu i Danmarks Museum for Lystsejlads samling af flydende fartøjer og blev vist frem og beundret ved ugens Svendborg Classic Regatta. 80-årige John Bjerre fra Randers er giveren.

Flot udstilling i Flensborg om kendt fynsk yachtkonstruktør

Den verdenskendte yachtkonstruktør Henry Rasmussen er født, opvokset og udlært i Svendborg. Hans liv skildres lige nu på Yachting Heritage Centre i Flensborg.

Rampeteamet håndterer 463 joller på 42 minutter ved VM

Et simpelt system sikrer, at OL-sejlerne hurtigst muligt kan få deres joller i vandet og på land. Frivillige helt ned til 11 år er en del af rampeleder Jesper Jespersens team i Aarhus.

Søster til savnet sejler: Han var erfaren og yderst forsigtig

Sejleren havde helst kysten i syne, når han begav sig på vandet. Eftersøgningen er mandag indstillet, og familien lever nu i håbet om, at manden har reddet sig selv i land.