Gå til hoved-indhold

Hallberg-Rassy 57 på vej - 18 meter med centercockpit

Under Åbent Værft i Orust til august lancerer Hallberg-Rassy en ny stor båd, der vil befinde sig mellem værftets store modeller på 55 og 64 fod.

Oyster Yachts styrer mod konkurs - 160 mister jobs

Det britiske bådværft, der startede i 1973, er i store pengeproblemer. Værftet blev uheldigt kendt i 2015, da en 82 fods båd tabte køl ud for Spanien.

To sejlere kæmper for deres liv

Sejlere i 26 fods sejlbåd kom på en hård opgave i Californien.

Første Youngster Camp er i Horsens - tilmelding er åben

Horsens er som den første by i rækken af flere, nu klar til at tage i mod Youngsters sidst i april. Sejlklubben og de unge er i fuld gang med planlægningen til læringsmiljøer.

BSI i Haderslev køber Jefa Steering

Stig Jensen, en af grundlæggerne af Jefa Steering, sælger nu firmaet, men han fortsætter som daglig leder. Jefa Steering i Greve startede for 35 år siden.

Anna Munch fra Kaløvig kåret som årets idrætstalent

Ved årets store galla for de aarhusianske idrætsfolk, den 3 februar, blev Kaløvig sejleren Anna Munch kåret som årets talent. Den 19-årige Laser Radial-sejler træner som en prof.

Sveriges største bådmægler rykker over Sundet til Rungsted

Båtagent sætter kurs mod det danske marked. Succesen i hjemlandet gør, at tiden er moden til en dansk afdeling, mener svensk direktør Aron Borg.

Stem nu på din kandidat til Klubudviklingspris 2018

De nominerede til Dansk Sejlunions Klubudviklingspris 2018 er offentliggjort. Prisen uddeles 17. marts på DS-generalforsamling til en som skal hædres for en særlig indsats i sejlsporten.

Morten Brandt nomineret til 'Sailor of the Month'

De populære sejladser, Silverrudder og Vegvisir, har bragt eventskaberen i internationalt fokus. - Jeg er meget stolt og beæret, fortæller tidligere BådNyt-redaktør Brandt til minbaad.dk.

CEO i Quicksilver meldt savnet - båden fundet tom

54-årige Pierre Agnes forsvandt tirsdag. Han var stævnet ud på Atlanterhavet, men kun båden er drevet i land.