Gå til hoved-indhold

X-Yachts ændrer beklædning i kahytten

Luksusbåden Xp 55 til små ti mio. kroner har fået anderledes beklædning. X-Yachts forklarer i Cannes.

VM i 2018 søger flere frivillige - bliv en del af fællesskabet

Når VM i 2018 i Aarhus holdes er der brug for rigtig mange frivillige. Meld dig som frivillig, og bliv en del af et unikt fællesskab. 1200 frivillige skal bruges.

Ny X4⁹ fra X-Yachts til januar

De første ti X49ere tilbydes til intropris på 4,5 mio. kr. I prisen er en kvalitetspakke til værdi af 707.000 kr.

X-Yachts guldæg X4 også in i Cannes

Vi har været på Cannes Boat Show. Her udstiller X-Yachts en Xp 55 og en X4, hvor sidstnævnte er blandt de mindste både. - Det er kun en fordel, siger salgsdirektør Flemming Ancher.

Watski lagerfører nu Awlgrips spartel og farve

Over 50 procent af verdens megayachts er malet med Awlgrip. Watski er ny distributør af Awlgrip Yacht Paint systems i Danmark og Norge, fortæller Anders Jessen fra Watski i Glostrup.

Vindstød af stormstyrke - vandet stiger op til tre meter

Masterne er begyndt at hyle på havnene flere steder i landet, hvor efterårets første blæsevejr har gjort sit indtog. Med vinden følger også betydelige vandstigninger.

Folkebåd mister køl og kæntrer på Flensborg Fjord

Fire sejlere måtte søndag reddes, da deres Folkebåd lagde sig på siden. Både det danske og tyske redningsvæsen rykkede ud.

Sejlklubber får nu mulighed for leasing af RIB

RIB både i sejlklubberne er out-dated. Nyt produkt gør det muligt at lease RIB båd. Kenneth Bøggild fra Vallensbæk Sejlklub forklarer her om idéen.

Værftsejer Lars Ive tordner mod forhadt forsikringsafgift

Folketinget beskatter (med kaskoafgift på både) slæbesteder, sejllofter, værkstedshaller og maskinværksteder ud af landet, skriver Lars Ive fra Jakob Jensens Bådeværft i Børsen.

 

 

Irma-orkan går amok i Caribien - middelvind på 69 m/sek.

I det meste af Caribien kæmper myndighederne for at sende nødhjælp til de små øer, der er ramt af orkanen Irma. Her et foto fra Tortola i British Virgin Island, hvor sejlbåde er ramt.