Gå til hoved-indhold

Aarhus-sejlere får ny redningsbåd - 28 frivillige står klar

Det skal være sikkert at sejle på Aarhus Bugt. Sådan mener en række sejlere i området, som sammen med sponsorer har indkøbt en redningsbåd.

Sjusk ikke med klargøring - masten kan dratte ned

Båden skal tjekkes grundigt, før den kommer i vandet, advarer Forsikringsoplysningen

Husbåd inspireret af IKEA-samlesæt og LEGO

Max Zhivov har kigget mod IKEA og LEGO, da han designede sit nye husbådsprojekt. Model Go-bådene kan samles efter kundens ønske.

Satte ild til båd for at få forsikringssum - kammerat druknede

En forsikringssum på 75.000 lokkede 22-årig bådejer, da han satte ild til sin båd i Roskilde Fjord. 24-årig druknede, da vest svigtede. Bådejeren kunne akkurat svømme i land.

Hempel fortsætter transformationen efter et tilfredsstillende 2017

Hempel i Kgs. Lyngby er nu klar til at påtage sig en ledende rolle i konsolideringen af den globale malingsindustri. Hempel havde et cash flow fra driftsaktiviteter i 2017 på 155 millioner euro.

Dansk Sejlunion om netprøver: - Vil man snyde, kan man det

Prøven til VHF-certifikatet kan nu tages online. Et skridt i den rigtige retning, mener Steen Wintlev fra Dansk Sejlunion, der erkender, at modellen i høj grad bygger på tillid til sejlerne.

SejlerbiXen i Struer holder åbent hus på lørdag med faglige udstillere

- Vi opstiller telt ved butikken og har inviteret 10 leverandører, og de er klar til at besvare spørgsmål, fortæller Mads Bendix fra SejlerbiXen. Hør fx om Dry Ice på bundmaling lørdag 7. april.

Online VHF-kursus i ny version - tag prøven hjemmefra

Søfartsstyrelsen har netop godkendt online-afvikling af prøver. Samtidig er Dansk Sejlunions online VHF-kursus med SRC klar i en ny mobilvenlig udgave.

Fin dokumentar om Casper Steinfaths SUP-rekord

TV Midtvest var med på sidelinjen, da den 24-årige surfer padlede fra Hirtshals til Kristiansand. Se med her.

Fem billige brugtbåde til tursejlads i den kommende sæson

Den nye sæson står for døren. Drømmer du om at sejle på tur med familie og venner, når termometret igen sætter kursen opad, er her fem sejlbåde til en god pris.