Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
For de som ønsker et mere moderne look og mere sporty og sikker sejlads med en højere rig, vil Dragonfly 32 Evolution opfylde selv den kræsne sejlers drøm, lover Dragonfly til bådpressen. PR-foto

Ny Dragonfly 32 Evolution har 20 procent mere opdrift i pontoner

Den nye danske Dragonfly 32 Evolution med wave-piercing skrogdesign bliver præsenteret på Salon Nautique i Paris samt på ”boot 2019” i Düsseldorf.

Af Troels Lykke |

Dragonfly 32 Evolution er en videreudvikling af den populære Dragonfly 32 Supreme. 

Gennem de senere år har Quorning Boats arbejdet med designet af den nye generation af wave-piercing pontoner, som de udviklede til deres Dragonfly 25 model og senere til Dragonfly 28 Performance. 

Wave-piercing skrogdesign

Nu tager Quorning Boats i Skærbæk så skridtet videre og implementerer dette wave-piercing skrogdesign og teknologi i Dragonfly 32 serien med den nye Dragonfly 32 Evolution. 

Om det nye design, forklarer Jens Quorning:

- Dette nye design giver 20% mere opdrift i pontonerne samt 20 cm ekstra i bådens samlede bredde. Desuden er opdrift center placeret lavere, hvilket samlet set giver mere begyndelsesstabilitet og betyder, at båden kan presses mere i stærk vind. Pontonerne har en lavere profil og giver en mindre våd overflade i let vind.

Mindre modstand i vandet

Og om bådens bevægelser forklarer direktøren.

- I høj sø bevæger båden sig igennem bølger med mindre modstand, som giver hurtigere og mere komfortabel sejlads. Båden er blevet mere sporty at sejle og er mere spontan på styring.

Den nye Dragonfly 32 Evolution byder desuden på et nyt interiørdesign med lakeret elm-aptering. Dette giver et lyst, moderne og hyggeligt ambiente. 

Dragonfly 32 Touring forbliver som hidtil med lavere rig og med de originale standardpontoner. 

Koster 2,59 mio. kr.

Dragonfly 32 Evolution standardbåd inklusive Elvstrøm-sejl koster 276.800 euro plus moms. I alt giver det en pris på 2,59 mio. kroner.

Fuld fart frem.

Den nye Dragonfly 32 Evolution byder på et nyt interiørdesign med lakeret elm-aptering.

content-loader
content-loader
content-loader