Gå til hoved-indhold

Sejlerbixen i Struer søger butikschef

Er du til job i bådbranchen, så er der nu et ledigt. Se hvad sejlerbutikken tilbyder.

Efter kongeligt bryllup dukkede Dannebrog pludselig op

Fynsk avis ser tilbage. Svendborg-sejler fik chok, da kongeskibet på morgenen efter Kronprinsesse Margrethes og Prins Henriks bryllupsnat gled gennem Sundet i 1967.

Frivillige åbner ny redningsstation til gavn for alle sejlere

I Juelsminde står 30 veluddannede frivillige klar til at assistere sejlere. Stationen er oprettet, selvom alle fondsmidlerne endnu ikke er i hus. I stedet bruges DSRS's reserver.

Prins Henrik navngav Opti-joller til de unge i Marstal

I fuld uniform gav prinsen navn til ungdomssejlernes syv joller i Marstal Sejlklub. Også åbning af lystsejladsmuseet og besøg i flere andre sejlklubber har igennem tiden været på programmet.

Reese: Sejlsporten har mistet sejler af stor format

Prins Henrik var et behageligt menneske med stor personlighed og altid følte jeg mig godt tilpas i hans selskab, siger Henrik Reese, der har sejlet med Prinsen i Drage.

DS-formand: Prinsen var en inspiration for alle i dansk sejlsport

- Vi har ikke ord, der kan beskrive rækkevidden af den betydning, som Prinsen har haft for udbredelsen, fællesskab og udviklingen i dansk sejlsport, siger Dansk Sejlunions formand, Line Markert.

Bandolowski fortæller sejleranekdoter om Prins Henrik

Prins Henriks sejlerven, Valdemar Bandolowski, håber Prinsen kommer sig ovenpå sin alvorlige lungeinfektion. - Jeg håber han får ti år mere, siger Bandolowski om sin 83-årige ven.

Kräutler el-motorer tilbage i Danmark

Fra starten af 2018 har firmaet Solbaaden APS i Aarhus fået forhandling af de elektriske bådmotorer fra det østrigske firma Kräutler Elektromachinen.

Seks maritime museer til vinterferien

En gammel ubåd, strandinger langs vestkysten og Billesbølles Stormy II. Mulighederne er mange i ferien, hvor der er tid til at lade sig fascinere af de mange fortællinger.

Kræn Nielsen ny CEO for X-Yachts

X-Yachts CEO bliver 45-årige Kræn Nielsen, fortæller X-Yachts ejer Ib Kunøe, der nu også forklarer om sorte tal i regnskabet. Kræn Nielsen er tidligere EM-guldvinder i Soling med Bank.