Gå til hoved-indhold
Sådan så det ud da vi satte den store gennaker på X46eren fornylig. Om bord ses her CEO Kræn Nielsen og sælger Kristjan Pigsborg Kristjansen. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Sådan så det ud da vi satte den store gennaker på X46eren fornylig. Om bord ses her CEO Kræn Nielsen og sælger Kristjan Pigsborg Kristjansen. Foto: Troels Lykke

X-Yachts viser nye modeller frem til åbent hus

Haderslev-virksomheden slår dørene op og viser de nye X-Yachts frem fra 9. til 11. november. Se også den nye X46er, som minbaad.dk testede i sidste uge.

Af Troels Lykke |

Bådudstilling hos X-Yachts i Haderslev starter igen i morgen, hvor der er gratis adgang.

Virksomhedens globale forhandlernetværk møder også talstærkt op for at bakke op om værftets aktiviteter, som regel ifølge med kunder, fortæller X-Yachts i denne pressemeddelelse. 

Der bliver derfor stor travlhed på værftet, hvor der forventes 4000 gæster i løbet af de tre dage, udstillingen varer.

Se den nye X46er

Af bådene der udstilles, fremhæves den netop søsatte X46, der straks vandt 

European Boat of the Year juryens gunst og som blev nomineret til den meget prestigefyldte pris, der uddeles på Boot Düsseldorf i januar 2019. 

Værftet lancerede yderligere en model tidligere i år, X49, der kan ses under produktion efter aftale. 

Xcruising-serien blev lanceret for første gang i 2008 og har nu gennemgået en gennemgribende forvandling på tegnebordet – alt sammen som et resultat af den løbende feedback fra kunder gennem årene.

Bl.a. præsenterer værftet nu nyheden om, at man ændrer skrogets støbning til at være epoxy-infusions-proces samt fremviser nye features på dæksniveau såvel som i interiør-delen. 

Man kan komme og høre mere om ændringerne – samt at få et kig ned i den største og den mindste af Xc seriens modeller, hhv. Xc 50 og Xc 35. 

Mød leverandører

X-Yachts nøgleleverandører deltager med hver deres stand. Ved samme lejlighed kan man således være heldig at lave en efterårs-handel med en af sejlmagerne, Elvstrøm Sails eller North Sails. 

Også leverandører som Hempel, Furlerboom, Yanmar, Raymarine m.fl. er re-præsenteret den 9. – 11. november.

The Yacht Club vil også være repræsenteret med deres unikke koncept, der tilbyder delt ejerskab af en af de største X-Yachts modeller. 

Praktisk info

Tid: 

9. – 11. november 2018

Sted:

X-Yachts A/S, Fjordagervej 21, 6100 Haderslev

Åbningstider:

Fredag 10 – 17

Lørdag 10 – 17

Søndag 10 - 17

X46er ses her i Årøsund efter vi testede båden. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader