Gå til hoved-indhold

Landsholds-talenter bruger yoga og mindfulness på Oure

I weekenden mødes sejlere og trænere fra hele Danmark til en tør-træningslejr på Skolerne i Oure. Programmet byder blandt andet på yoga, workshops, fysisk træning og socialt samvær.

Flot køjeseng af Opti-jolle: Snedker giver opskriften

Martin Weis fra firmaet Weismark byggede i sommer en imponerende køjeseng af en ældre Optimistjolle. Nu laver han step-by-step-guide til minbaad.dk's læsere.

Viko S 35 - prisbombe fra Polen

Polsk værft sælger ny båd til brugtpris. Se den på verdens største bådudstilling boot, der starter lørdag 20. januar i Düsseldorf.

Walsteds holder åbent hus på Thurø

Lørdag 3. februar holder Walsted Bådeværft åbent værft. Fynboerne er i gang med reparationer og renoveringer af blandt andet cockpit og bundstokke.

Danske Tursejlere: Er det retfærdigt med skrappere regler?

Danske Tursejlere vil have mere politikontrol på vandet efter vandscooterulykke. Politikerne ønsker skrappere regler. Men skal man straffe de mange på grund af de få?

Australier røg ud af kurs på Stillehavet

I stedet for Australien endte langturssejleren nær Hawaii, hvor han, efter 100 dage, blev spottet og hjulpet i land. Han havde ingen motor og dårlige sejl ombord.

DS vil have mere politi på vandet

Politiet skal tage patruljering mere alvorligt, mener Dansk Sejlunion. Dermed vil alle kunne færdes trygt, og fremtidige ulykker i havne- og strandområder kan undgås.

Sejlere fortæller om VM 2018 i ny film

I en officiel film for VM 2018 i Aarhus fortæller sejlere hvorfor Aarhus er et besøg værd, når der sejles om VM-medaljer og en kvalifikation til OL 2020.

Duelighedsklubben: Sejlerne skal vide mere om sikkerhed

Vidensdeling er fortsat vigtig, mener Duelighedsklubben, der nu fejrer sit 16. år. I 2018 er sikkerhed og viden derfor fortsat i højsædet.

Fulton: En kvart kilometer egeplanker skiftes på værft

Nationalmuseets tremastskonnert, Fulton, får en ordentlig tur på værft. En kvart kilometer egeplanker skiftes, og prisen for værfts-opholdet løber op mod 4 millioner kroner.