Gå til hoved-indhold
Niels Jeppesen og hans designteam i Sydengland har atter skabt flotte linjer med denne X4⁶. Foto: Nicolaj Schwaner/X-YachtsKort Nyt
Niels Jeppesen og hans designteam i Sydengland har atter skabt flotte linjer med denne X4⁶. Foto: Nikolaj Schwaner/X-Yachts

X4⁶ nomineret til European Yacht of the Year 2019 - se den i Ishøj

X-Yachts nye X4⁶ har premiere på Ishøjs Flydende Bådudstilling fra 31. august. Se fotos af den nye X-Yachts, som designer Niels Jeppesen testede med kvalitetschef Dan Pedersen.

Af Troels Lykke |

Pure Enjoyment. Sådan skriver X-Yachts selv om deres spritnye familiecruiser X4⁶, der for få dage siden var på sin jomfrutur ved Haderslev.

Skroget er skabt i en avanceret, stærk skrogkonstruktion og med masser af sejl, plantet på en John Mast fra Greve, og med Elvstrøm Sails og Furlerboom fra Hedensted skal båden nok flytte sig.

Nu er båden, der vejer 10,9 ton, nomineret til European Yacht of the Year 2019, hvilket er et stort skulderklap fra de tolv europæiske bådblade.

Direktør for X-Yachts, Kræn Nielsen, forklarer om båden, lige før han sejler den til udstilling i Marstrand, hvor den skal ses før Ishøj.

- Vi er godt tilfredse med X4⁶, der især har store agterkahytter, da der ikke er dinghy-garage. Båden er blandt andet solgt til Belgien, Israel og Holland, men endnu ikke til Danmark. I det hele taget har vi haft et godt salg, herunder med 17 solgte X 4.9ere, denne gode sommer har betydet et godt salg af X-Yachts. Vi kan ikke klage, siger Kræn Nielsen.

3,75 mio. kroner uden sejl

Båden, der koster 3,75 mio. kroner uden sejl, men med udstyrspakke, vises frem på Ishøj Flydende Bådudstilling fra 31. august til 2. september, hvor der er gratis adgang.

Der er på nuværende tidspunkt solgt syv X4⁶, oplyser X-Yachts her til morgen til minbaad.dk.

Niels Jeppesen har skabt superyacht-look med rene linjer. Foto: Nikolaj Schwaner/X-Yachts

Åbent cockpit giver god plads agter. Foto: Nikolaj Schwaner/X-Yachts

Masser af teak ses på den ny X-Yachts. Masten rager 21,65 meter op, uden Windex. Foto: Nikolaj Schwaner/X-Yachts

Sådan så den nye X-Yachts ud på Haderslev Fjord. Foto: Nikolaj Schwaner/X-Yachts

content-loader
content-loader
content-loader