Gå til hoved-indhold

Havet trues af skidt: Passagerer samlede 1500 kilo affald

Gæster på rederiet Hurtigrutens elleve skibe gik i land og rensede kyststrækninger. Nu bliver det til et midlertidigt kunstværk på norske Lofoten.

Irma ødelagde massevis af både på British Virgin Island

Se billeder af omfattende ødelæggelser i Caribien. Vi har hørt tale om 800 ødelagte både, alene på Tortola, British Virgin Island.

Nye EU-regler gør bundmalinger ulovlige fra 2019

2018 bliver sidste år, hvor flere kendte malinger fra Hempel og International kan anvendes på båden. Bundmalinger med et højt indhold af de giftige biocider skal fjernes fra havene, mener EU.

X-Yachts ændrer beklædning i kahytten

Luksusbåden Xp 55 til små ti mio. kroner har fået anderledes beklædning. X-Yachts forklarer i Cannes.

VM i 2018 søger flere frivillige - bliv en del af fællesskabet

Når VM i 2018 i Aarhus holdes er der brug for rigtig mange frivillige. Meld dig som frivillig, og bliv en del af et unikt fællesskab. 1200 frivillige skal bruges.

Ny X4⁹ fra X-Yachts til januar

De første ti X49ere tilbydes til intropris på 4,5 mio. kr. I prisen er en kvalitetspakke til værdi af 707.000 kr.

X-Yachts guldæg X4 også in i Cannes

Vi har været på Cannes Boat Show. Her udstiller X-Yachts en Xp 55 og en X4, hvor sidstnævnte er blandt de mindste både. - Det er kun en fordel, siger salgsdirektør Flemming Ancher.

Watski lagerfører nu Awlgrips spartel og farve

Over 50 procent af verdens megayachts er malet med Awlgrip. Watski er ny distributør af Awlgrip Yacht Paint systems i Danmark og Norge, fortæller Anders Jessen fra Watski i Glostrup.

Vindstød af stormstyrke - vandet stiger op til tre meter

Masterne er begyndt at hyle på havnene flere steder i landet, hvor efterårets første blæsevejr har gjort sit indtog. Med vinden følger også betydelige vandstigninger.

Folkebåd mister køl og kæntrer på Flensborg Fjord

Fire sejlere måtte søndag reddes, da deres Folkebåd lagde sig på siden. Både det danske og tyske redningsvæsen rykkede ud.