Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Irma ødelagde massevis af både på British Virgin Island

Se billeder af omfattende ødelæggelser i Caribien. Vi har hørt tale om 800 ødelagte både, alene på Tortola, British Virgin Island.

Af Troels Lykke |

Det er slemt nok for den lokale befolkning i Caribien, hvor Irma-orkanen raserede.

Flere mennesker døde, infrastrukturen blev ødelagt fx på British Virgin Island, hvor minbaad.dk var ude og sejle i februar ud for Bitter End Yacht Club på Virgin Gorda, der også er ramt. Et sted, der også har små træhytter, de lejer ud til gæster.

På British Virgin Island, under test af ny North Sails-dug, mødte vi bådindustrien i form af bådudlejning, og den er slemt ramt, hvor bl.a. Sunsail har fået ødelagt adskillige både.

Sunsail fortæller, at de stadig har chartermuligheder på bl.a. St. Lucia og Bahamas.

- Det vil tage 2-3 år, før man kan opbygge en ny flåde til fx bådcharter, de store værfter er presset i forvejen, der er op mod 800 både, der er ødelagt alene på øen Tortola, sagde en branchemand på Cannes Boat Show, som vi mødte forleden.

Britiske soldater hjælper nu til på British Virgin Island, skriver britisk avis.

Her ligger det legandariske Bitter End Yacht Club, hvor der er små hotel-hytter, der skulle være ramt af Irma-orkanen. Foto er fra februar i år. Foto: Troels Lykke

Især mange amerikanske sejlere valfarter til Bitter End Yacht Club på Virgin Gorda, hvor rigmanden Richard Branson bor et golfslag fra på en af sine øer. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader