Gå til hoved-indhold

Signe drøner ind i betonbro før tur fra Bermuda

Det er nu 10 døgn siden, vi forlod Bermuda med kurs mod Azorerne. Vi startede med at sejle ind i betonbro med 70 gæster som tilskuere, fortæller Signe Storr fra Atlanterhavet via satellit-telefon.

Flydende Bådmesse i Ishøj med 250 både

Sommerens bådmesse i Ishøj Havn 1. til 3. september 2017 ser allerede nu ud til at blive et tilløbsstykke. Næsten alle pladser er udsolgt.

Første Faurby 460E solgt - levering i foråret 2018

Faurby Yacht har i flere år haft forespørgsler på større Faurby end hidtil bygget. Nu er den på vej i Lunderskov. Designet af konstruktør Lars T. Olsen fra Danish Marine design.

34 druknede i 2015 - rekord lavt tal

De fleste drukner i havnene. I 1970 mistede 139 personer livet, og i 2015 er antallet faldet til 34, som er det laveste målt nogensinde.

34 druknede i 2015 - rekord lavt tal

Antallet af registrerede drukneulykker i Danmark er rekord lavt. De fleste drukner i havnene.

Læserbrev: Duelighedsbeviset som begrænsningens kunst

Der er mange meninger om, hvor detaljeorienteret undervisningen til duelighedsbeviset bør være. Finn Jørgensen, underviser i duelighedskurser i København, kommer her med sit bud.

Fhv. DS-formand og OL-chef John Christensen fylder 75

I rundt regnet 40 år har John Christensen spillet en markant rolle i dansk sejlsport og idræt generelt. I dag, torsdag d. 6. juli, fylder den stadig aktive sejlerskoleleder fra Odense Sejlklub 75 år.

Duelighedsklubben svarer igen: Netprøverne er lovlige

Benjamin Kristensen fra Duelighedsklubben kommenterer Søfartsstyrelsens, den øverste myndighed indenfor beviser til søs, afvisning af online-eksamen i den teoretiske del af duelighedsprøven.

Søfartsstyrelsen kan ikke godkende duelighedsprøver på nettet

Den teoretiske eksamen til duelighedsprøven, som på Duelighedsklubbens hjemmeside kan tages over nettet, er ikke gyldig, fastslår Søfartsstyrelsen overfor minbaad.dk.

Kan vi stole på den danske havnelods? Ikke helt

Hvad gør sejleren, når dybderne i søkort eller havneplaner ikke er korrekte? Læs her Geodatastyrelsens svar.