Gå til hoved-indhold

Bavaria får italiensk stil - starter med 57 fod

Farr Yacht Design er fyret og Cossutti Yacht Design slår fremover stregerne til Bavaria. Læs om ny Bavaria C57 til 3,5 mio. kroner. Med en bredde på 5,25 er der 88 kvadratmeter at bevæge sig på.

Billig sejlads: 5 sejlklare både under 15.000 kr.

Det koster ikke en bondegård at blive bådejer. Her er fem både til små penge. Se bl.a. Granada 24 og IF.

Sejleruddannelse: Nye regler på vej

Søfartsstyrelsen har sammen med Dansk Sejlunion, udarbejdet udkast til en ny bekendtgørelse om prøver og beviser for fritidssejlere.

 

Rundvisning på Marex 310 i Hamborg

Den unge Kasper Reese, der lige har været i NDR-tv og fortalt om båden på hanseboot, giver også os en rundvisning på Marex 310 Sun Cruiser til to mio. kr. Udstilling kører til søndag.

72.000 sejlere til hanseboot med ny aftenåbning

Frem til kl. 20 er der nu åbent på hverdage på Hamborg-udstillingen, der igen forventer 72.000 besøgende. I år er gør-det-selv-område udvidet. Messe slutter søndag.

Nye både på hanseboot i Hamborg

Frem til søndag 6. november er der udstilling i Hamborg. Se her de nye bådtyper, som vises. Fx Sunbeam 22, Dehler 34, Bente 24 og Marex 310. Hverdage er nu åbent fra kl. 12 til 20.

Skipper for spejdere i Helsinge søger sponsor - tv

Nanna Søeberg fra Lynæs underviser unge landsspejdere på en Solus 24, men mangler sponsor, så hun kan få flere ind i sejlsporten. Se indslag på TVnordsjælland.

Comfortina 35 sælges på mitbaadmarked.dk

Det er gratis at sætte sin båd til salg på vores bådmarked. Nu kan du fx købe en velholdt, velsejlende Comfortina 35 fra 1996 med næsten nye Elvstrøm-storsejl og North Sails-fok. Tjek prisen.

Norsk båd var på vej til ARC over Atlanterhavet

Open 60 «Galactic Viking», der blev reddet i en 40 timers aktion, skal deltage i ARC fra Gran Canaria, og sejle i Caribien til vinter. Lige nu er den i Hvide Sande.

Maritime striktrøjer til vintersæsonen

T-shirts og shorts er pakket væk, mens det varme vintertøj skal findes frem. Her er smarte trøjer til damer og herrer.