Gå til hoved-indhold

Vintertjek er blevet vigtigere - båd sank næsten

Forsikringsselskaber kan afvise dækning for skader, hvis du fx har misvedligeholdt bundventil og sejldrevsmembran, siger Søholm Yacht Service, der tilbyder tjek under vinteropbevaring i Sønderjylland.

Se vilde wakeboard-tricks i KBH's kanal lørdag

Danske og internationale topriders konkurrerer lørdag kl. 13 i København. Eventen er gratis og kan opleves fra begge sider af kanalen.

10.000 besøgte den danske pavillon om dagen i Rio

John Mast havde brugt en del X-50 masteprofiler til Henning Larsen Architects konstruktion af pavillonen. OneSails syede beklædningen. Vi besøgte den på Ipanema-stranden under OL.

Udstilling i Oslo med ny Marex 310

På den flydende bådudstilling Båter i sjøen i Oslo fra 1. til 4. september kan man fx se nyheden Marex 310 Sun Cruiser.

Mand forsvundet efter badetur fra skib

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fik i dag 12.15 en melding om, at en mand var forsvundet efter en badetur fra et skib ud for Karrebæksminde.

Ny Hallberg-Rassy 44 sejler - se den på Orust-udstilling

Under den flydende bådudstilling i Orust fra 26. til 28. august, kan man se den nye Hallberg-Rassy 44. Danske både udstilles også på øen, nord for Göteborg.

Elite- og tursejlere skal organisere sig på tværs

Det mener Skælskør-sejler Benjamin Kristensen. - Tursejlere har overtaget reden. Derfor skal sejlerne i fremtiden organisere sig på en mere synergiskabende måde, mener han.

Tempo Bådsalg rykker i Mini-Arken på 2500 kvm

Tempo Bådsalg har valgt at samle aktiviteter i ét hus, så salgskontor og showroom bliver samlet, fortæller direktør og bådmælger Henrik Jørgensen fra Ishøj.

6.000 besøg på Egås flydende er godkendt

Der var proppet med mennesker søndag, men lørdag var der færre i regnbyger. Direktør for Palby Marine opfordrer branchen til at bakke endnu mere op i fremtiden. Udstillingschef Jens Meyer er tilfreds.

Du kan nå Egås flydende udstilling i dag

Danmarks eneste samlende flydende bådudstilling slutter klokken 18 i dag og vi spottede flere nyheder på udstillingen. Se fx den nye Seascape 24 og X4.