Gå til hoved-indhold

88 procent af ulykker til søs sker i stille vejr

Erfarne sejlere bruger ikke vest, og alvorlige uheld sker ikke i stille vejr. Disse og andre sejlivede myter lever i bedste velgående, viser ny undersøgelse.

Røhr: Dufour 40 går som et damplokomotiv

Allan Røhr bor i sin Dufour 40 i Kerteminde. En båd han købte ved en tilfældighed og fik 93.000 euro i rabat. Båden bruges til kapsejlads og langtur helt til England og Rusland.

Kaskelothval igen set i Danmarks hvalkirkegård

Næsten 100 hvaler er døde i Vejle Fjorden siden 1575. Fjordens placering får hvaler til at tro, at de svømmer ud af de indre danske farvande. Hval der er set dør sandsynligvis snart.

Bøje: Mathis Værft – regningen for arbejdet (2)

Kvalitet koster, må professor Bøje Larsen sande. Han står nu med en værftsregning på størrelse med det beløb, han sidste år måtte betale for selve båden.

Sejler faldt over bord og fik hjertestop i helikopter

En 46-årig mand, der søndag aften faldt over bord fra sejlbåd i Kalundborg Fjord, var så nedkølet, at han fik hjertestop på vej i helikopter mod Rigshospitalet.

Johs Thornam gifter sig med motorimportør

Motorimportør Johs Thornam overtager marineaktiviteterne fra Gertsen & Olofsen Trading, og hermed bl.a. distributionen af Yanmar Marine i Danmark og Grønland.

Sejler-Bubber: Inviter venner og familie til Havnens Dag

Søndag 29. maj vil mere end 40 danske lystbådehavne summe af liv og aktiviteter i anledning af Havnens Dag. Byd venner og familie på sejltur, opfordrer Bubber.

Se udspring fra Operaen på første parket – bestil bådplads

Lørdag 18. juni 2016 vender den verdensomspændende udspringskonkurrence, Red Bull Cliff Diving World Series, tilbage til København. Du kan få en plads i første række.

Danske forhandlere udstiller nu både i Nordtyskland

Reese Marin udstiller fx den nye Dehler 42 i Neustadt på ancora boat show fra fredag, med 140 både i vandet. Vi taler med Reese og udstillingschef Heiko Zimmermann.

Bøje på bådværft: Kvalitet – så længe det findes (1)

Aftalesikkerhed og godt arbejde. Ikke prale, ikke tale om egne kvaliteter, lyder værftsstifter, Niels Mathiesens, filosofi. Han må dog nævne 50 sømil på fem timer i et af sine enkeltskrogs-flyvepap.