Gå til hoved-indhold

Handicappet om sejlads: Man kan deltage på lige fod med andre

Når man ikke kan bevæge sig frit, betyder det meget at få fornemmelsen af, at man kan beherske noget, hvor man får vind i håret, bruger sine kræfter og bliver udfordret på sin balance, siger Iben Skydt.

SOS fra Kenneth Danielsen: Giv mig kraftig blæst fra sydvest

Vindprognosen for Klitmøller ser fremragende ud for den 6. udgave af KIA Cold Hawaii PWA World Cup i bølgewindsurfing. Det giver håb for savnet dansk succes.

Søholm Yachtservice køber mastekran til 1,2 mio. kr.

Master skal behandles ordentligt, når de skal af og på en båd, fortæller Mads Søholm. Den nye Mintou mastekran kan løfte master op til 30 meter. Minbaad.dk var i Sønderjylland.

På kant med Helgenæs - udstilling på Mols

Marine-kunstmaler Ken Zier udstiller i Fuglsøcentret i efterårsferien med en række portrætter af havet omkring Helgenæs.

Stig Westergaard sælger sin Azuree 33

Tidligere jordomsejler og OL-sejler, Stig Westergaard fra Frederiksberg, har været med til at udvikle Azuree 33. Nu sælger han båden. Se prisen.

SeaScape 18 og 27 kan prøves i Svendborg

Silverrudders løbsvinder og første kølbåd i mål i 2014, en SeaScape 27, kan prøves denne weekend, ugen før solosejladsen.

Gæt en båd i Schweiz

Minbaad.dk er til Star-sejlads tæt på Geneve. Vi faldt over denne ret lækre sag. Kender du den?

Trimaran væltede på Sydfyn - fire i vandet

I lørdags fik Hjemmeværnet travlt i kulingen, da de blev kaldt til kæntret trimaran mellem Lyø og Avernakø. Den var kæntret i Faaborg Sejlklubs Tuco Cup. Ved Romsø var en mast knækket.

Populær ældre Mirror-jolle sælges atter i Danmark

Boatkits i Målev sælger nu byggesæt af Mirror-jollen, en af verdens mest populære topersoners joller med 70.000 bygget. Se hvad det koster.

Ros til Ishøjs flydende bådmesse - klar igen næste år

- Det er jo jydernes tur næste år til at holde flydende udstilling, men nu sender vi evalueringsskema ud, siger udstillingschef Henrik Jørgensen, der også er klar næste år.