Gå til hoved-indhold

X-Yachts søsætter ny X4 til sommer

2,6 mio. kroner koster ny X4. En 41 fods båd designet af Niels Jeppesen. X4 er anden i serien efter 60 fods luksusbåden X6, der flyder til maj.

En spiler på to både nu set af 72.605 i hele verden

På Minbaad.dks facebook-side delte vi de to L23ere, der satte spileren sammen. Opslaget er delt 422 gange. Men hvem sejler bådene?

Uheldige Solus 24-sejlere i Kastrup

En bølge har sandsynligvis løftet båden op på molen med to personer om bord. Solus 24eren står der stadig. Gik motoren ud i søndags i kraftig pålandsvind?

Peter Helleskov ny Palby-boss

38-årige Peter Helleskov afløser Bjarne Carlsen i Palby Marine i Kolding og Norges største maritime grossist, Flak, bliver partner i Palby.

Jul: 10 forslag til ønskesedlen

Den første sne er faldet, og efterspørgslen på ønskelister er begyndt. Men det kan være en udfordring at få fyldt sedlen ud. Her er derfor ti forslag fra minbaad.dks Sara Sulkjær.

Bjørn Westergaard ny skipper for KDY Sejlsport

KDY har 25 års erfaring i virksomhedssejlads, og har nu udviklet en landsdækkende version 3.0. med tidligere OL-sejler Bjørn Westergaard i spidsen. 12mR-både nu også i spil.

Dragonfly 25 kåret som Best Boat 2016

Danske Dragonfly 25 får hæder af amerikanske US Sail Magazine.

Tempo Bådsalg søger kranmand i Ishøj

Job i branchen. Bådsalgsforretning på Østsjælland tilbyder nu et fuldtidsjob som kranmand. Jobbet indbefatter også deltagelse i den daglige drift.

Tysk regering redder historisk firmaster over Atlanten

I forbindelse med nyt havnemuseum i Hamborg fragtes firmasteren Peking over Atlanten. Den tyske regering støtter museum og skib med 120 mio. euro.

World Yacht Racing Forum til Aarhus i 2017

- At World Yacht Racing Forum kommer til Aarhus i 2017 understreger, at Danmark har fået en markant position i den internationale sejlsportsverden, siger Lars Lundov, direktør i Sport Event Denmark.