Gå til hoved-indhold

29.579 til udstilling i Fredericia - 1075 flere end i 2013

Smuk forårssøndag markerede afslutningen på 2015-udgaven af Fredericia Boat Show. Solen symboliserede også stemningen i hallerne med virkelig godt salg.

Xc 35: Lille luksusbåd fra X-Yachts

Xc 35eren udstilles lige nu for første gang i Fredericia. En bådstørrelse, der passer ind til mange danskere, mener X-Yachts. Boat Show lukker kl. 17 i dag.

Hanse-forhandler taler om nye sejlbåde

Morten Nielsen fra SYC i Dragør interviewes kort på boat show af sejler og videoproducent Lars Winding.

Fynsk optimisme på Boat Show

Bådbranchen på Sydfyn markerer sig stærkt i Fredericia. Fra alle stande, som Fyens.dk besøgte, lød der optimistiske toner. Torsdag var der 2.223 gæster, dobbelt så mange som i 2013.

Junker 22 drevet i land i Tisvilde i maj - ejer ikke fundet

Forlist sejlbåd blev fundet på Tisvilde Strand i maj sidste år. Der er frygt for at bådens fører faldt over bord under sejladsen. Junker 22 måske fra Svanemøllehavnen. Se billeder.

Bådudstilling i gang igen - frem til på søndag

Der er væsentlig mere optimisme og salg på boat show end i 2013, erfarer minbaad.dk. Og det er købers marked. Få op til 80 procents rabat på sejlertøj.

Sejlbåd mister kontrol og sejler ind i færge

Der gik et gys gennem passagererne på Manly Ferry i Sydney Harbour, da en tilsyneladende uerfaren sejler lavede en T-bone på færgen.

Skal du med på SUP-bølgen?

Fra i dag og indtil på søndag er det igen muligt at prøve Stand Up Paddle i boat shows 160 kvm bassin i Fredericia.

Tunet Granada 23: Fra tur til kapsejlads

17-årige Jacques Filtenborg fortæller her om forvandlingen af sin fars Granada 23 ”Family”, til en Granada 23 ”tour sport” i Frederikssund. Her er første blog.

Flere på bådudstilling i første halvleg end i 2013 - se galleri

15.093 besøgte den første af de to Boat Show-weekender i MESSE C Fredericia. Dermed er besøgstallet små 700 højere end for to år siden. Omsætning 50 % højere hos forhandler.