Gå til hoved-indhold

Vulcan-anker har bedre pasform til ankerholder

Vulcan er anden generation Rocna anker. Lige så pålidelig og sikkert som Rocna ankeret, men med bedre pasform i ankerholderen på stævnplatformen. 9 kilo anker koster 2.995 kr.

Stormen 'Alexander' bliver ikke en rigtig storm

Vi må (heldigvis) kigge langt efter vindstød af orkanstyrke. Kun Bornholm har en reel risiko for en regulær storm, men Sønderjylland, Fyn, Sjælland og Lolland/Falster kan få kuling af stormstyrke.

Få trådløs vindinstrument koblet til din smartphone

Spanske Calypso Cups 4.0 kan måle vinden i toppen af masten helt uden irriterende kabler. En solcelle sørger for strøm og data overføres via Bluetooth, der rækker 50 meter.

Vindstød op i underkanten af orkanstyrke ved kysterne fredag

Lavtrykkets dannelse og bane minder lidt om den udvikling, som 'Allan' havde den 28. oktober sidste år, fortæller TV 2.

Formanden Natorp vil sejle langt og har gjort det 3.500 sømil med nødrig

Aldrig har Dansk Sejlunion haft en mere synlig og betalt formand. Vi tegner et portræt af Hans Natorp, der har sejler-CVet i orden med tidligere OL-kampagne i 470er og Stillehavstur i 62 fods båd.

Dragonfly 25 til 660.000 kr. udstilles i Fredericia

Familien af hurtige trimaraner fra Quorning Boats får et nyt medlem, når Dragonfly 25 ser dagens lys i starten af det nye år. Den kan ses på Boat Show til februar.

Dansk bådebygger: Vestas-båden bliver totalskadet

Bådebygger Jørgen Jensen tror Vestas VO 65er er helt færdig, som båd efter den ramte koralrev med 19 knob. - Båden hviler meget af sin vægt på skroget, der vil delaminere, siger han til minbaad.dk

Natorps frikøb på 150.000 kroner overskrider budget

Formand for Dansk Sejlunion, Hans Natorp, er dyrere for medlemmerne end beregnet, viser et referat fra Dansk Sejlunions bestyrelse, der godkender overskridelse uden kritiske bemærkninger.

Tempo Bådsalg i stærk alliance bag Chris Craft

Det eksklusive og klassiske amerikanske bådmærke Chris Craft har igen fået forhandler i Danmark. Tempo Bådsalg har indgået partnerskab med MyGarage i Vejle.

Sådan kommer jolle-sejlere i form med cirkeltræning

Bliv inspireret af seje øvelser fra det norske OL-sejlerlandshold, der træner hårdt.