Gå til hoved-indhold

H-båd fra 1969: Fra vrag til guld for småpenge - pris nu opgivet

Jesper Andersen har sat H-båden D-6 i stand. Læs og se hvordan Køge-sejleren fiksede båden, der før lignede noget katten havde slæbt med ind. Båd står i 25.000 kr. før sejlkøb.

Spækhugger-gast: Gode kapsejladsår med D-1 "Huggeren" fra 1969

- Jeg har nok aldrig fået så megen frisk luft som i årene med "Huggeren", hvor vi sad 24-7 på det flade, vindblæste flushdæk, fortæller tidligere sejlsportsjournalist Steen Guttknecht fra Hornbæk.

Politiet: Hvem ejer en stjålen Tohatsu 3,5 hk motor?

I en større sag om tyverier af påhængsmotorer i Danmark har politiet i Polen sikret flere stjålne motorer.

Horsens Yacht fejrer ti år på lørdag med åbent værft

Værftet sælger nu også installation af Nanni motorer og E-torques el-motorer. Flexiteek satser man også på bl.a. 24. januar kan man besøge værftet med ti ansatte, fortæller chef Søren Buhl.

Henrik Reese fortæller om ny Marex 375 der hurtigt lukkes til

På fire minutter fortæller importør Henrik Reese om den norske verdenspremiere Marex 375, hvor agterdækket lukkes til på ultra kort tid. Se hvordan på Boot-udstillingen.

ShipShape fortæller om vinder af Boat of the Year Cranchi 43 Eco Trawler

I European Powerboat of the Year 2015 i op til 45 fod vandt Cranchi 43 Eco Trawler. På fem minutter giver Martin Rasmussen fra ShipShape her en rundvisning til minbaad.dk på Boot.

Ny X6 er en hybrid mellem X-Yachts Xc og Xp-både

Vi er på Boot og møder X-Yachts chefdesigner, Niels Jeppesen, som i et kort video-interview fortæller om den nye X6 til 20 mio. kroner og om forskellen på dyre og billige både.

Det er varmt nok at bo i en Spækhugger hele vinteren

Sådan siger den 49-årige Jørgen Bo Sørensen, vi mødte forleden i Aarhus Sejlklub, der er hans varmestue. - Det vigtigste er en affugter, siger Spækhugger-sejleren.

Ny norsk Marex 375 vises frem på Boot i Düsseldorf

Der blev et stort tilløbsstykke i går da Marex "flagskibet" Marex 375 blev afsløret for indbudte og besøgende i Düsseldorf, fortæller Henrik Reese fra Reese Marin.

Spækhugger D1 fundet i dødsbo - renoveres og føres tilbage til 1969

Spækhugger Klubben har modtaget den originale, men medtagne D1. 15 år uden presenning under et æbletræ har sat sine spor. Båd var fyldt med vand, fortæller Aarhus-sejlere.