Gå til hoved-indhold

Finn ”Beton” Jensen nomineret til Team Danmarks Talentpris 2014

Trænerlegenden Finn "Beton" Jensen fra Aarhus er valgt som én ud af tre kandidater til at modtage Team Danmarks Talentpris 2014.

Forlænget brug af bundmaling er tættere på ny dispensation

Ny bekendtgørelse indeholder en ny treårig dispensation – frem til 1. januar 2018 – fra det ellers gældende forbud mod brug af biocidholdige bundmalinger.

Kranbil drukner uskyldig sejlbåd i Sverige

I maj skulle en båd sættes i vandet i Norrtälje, nær Stockholm. Denne her version har du ikke set før. - For helvede, hører man en svensker sige. Det forstår man.

Mød 10. største sejlbåd i verden

Flot filmet med drone, god musik og klipning af film af 64 meter lange SY Felicita West, der shines op. Køl stikker 9,4 meter.

Gammeldags Svendborg-værft søger skibsbyggere

- Vi er 14 mand i gang her, og jeg har arbejde til et par stykker mere. Vi kan bare ikke skaffe skibsbyggere, siger Peter Ring-Andersen til fyens.dk

Hjælp Søsportens Sikkerhedsråd og TrygFonden om sikkerhed

De er netop ved at gennemføre en undersøgelse omkring lystsejleres og fritidsfiskeres sikkerhed til søs. Deltag her og vind 3.000 kroner.

Brand muligvis påsat i Tyskland 140 både skadet - statsadvokat efterforsker

Hos Ancora Marina i Neustadt er der foreløbige indikationer af, at 200 mio. kr. branden kan være påsat, da en nabobygning også brændte trods brandmur imellem, siger ekspert fra Bavaria Yachtforsikring.

KLARLUND genoptager Sjælland Rundt-tradition

I 1947 startede Sjælland Rundt. Et år hvor Povl Klarlund åbnede sin første forretning i København. Så der er mere end blot passionen for havet tilfælles imellem Helsingør Sejlklub og KLARLUND.

Vi besøger Søholms Volvo Penta brugtbørs i Sønderjylland

Flemming Søholm er problemknuser, hvis du står med en Volvo Penta, der mangler en reservedel eller vil købe en brugt eller ny motor.

140 lystbåde brændt i Tyskland i Ancora Marina

Det er helt galt i Neustadt i Schleswig-Holstein. Se skræmmende billeder og video af 100 x 50 meter brændende udstillingshal, fyldt med både.