Gå til hoved-indhold

Strøm fanger sejlere under bro

Sejlerne i videoen herover kom rigtig galt af sted under den maritime festival Temps Fête i havnebyen Douarnenez i Frankrig.

Drabant 24 møder Mærsk borerig ud for Korshavn

På vej til Samsø mødte minbaad.dk den kæmpe borerig Mærsk Gallant, der havde forladt Fayard i Munkebo. Boreriggen slæbes videre til Norge.

Optimisme på Egå-udstilling der slutter søndag kl. 18

4.600 har besøgt udstillingen fredag og lørdag. - Jeg synes da det er o.k. Vi har solgt flere både til kunder vi aldrig har mødt før, siger udstillingschef Michael Floor til minbaad.dk

Reese Marin udstiller populær Marex 320 AC

- Dagen inden messen i Egå er udstillingsbåden Marex 320 ACC solgt til Frederiksværk, fortæller Henrik Reese.

 

Sejlbåd i Norge kunne ikke bakke - knuser 24 fods båd

- Jeg havde ingen chance. En bolt var hoppet af, og jeg havde ikke mulighed for at sætte båden i bakgear, siger skipper Knut Frigstad på 62 fods båd, "Fraternitas", til Agderposten.

Største danske flydende bådudstilling starter i morgen i Egå

- Medlemmerne af Danboat får solgt mere, det går ikke så ringe som før. Jeg tror der er nogen der vejrer morgenluft, siger formand Jan Hansen. Udstilling er gratis at besøge.

85 procent flere unikke læsere på minbaad.dk de seneste to måneder

Vi har haft over 54.000 unikke læsere om måneden. Og nu kan du kommentere via facebook på din mobiltelefon, det krævede desværre, at samtlige FB-kommentarer blev slettet.

Svensk bådjournalist smidt af RIB på grund af g-kraft

Da Vi Båtägares Mikael Mahlberg testede en RIB blev g-kraften så stor at han fløj af båden. Han fortæller hvad der skete og hvad han lærte.

Kitesurfer død i Lillebælt

To kitesurfere - en far og hans søn - kom tirsdag i nød, da de var ude at surfe ud for Ørby Strand nord for Haderslev Fjords udmunding i Lillebælt.

Sydlangelands Maritime Efterskole skal reddes efter konkurs

Mere end 500 gamle elever gør nu et forsøg på at redde Sydlangelands Maritime Efterskole der gik konkurs for nogle måneder siden. Ny ledelse og sunde maritime værdier skal sikre skolen en ny start.