Gå til hoved-indhold

Gæt et fyrtårn

Dedikeret flerskrogsejler Lars Oudrup har mødt dette fyrtårn. Kan du gætte hvilket?

 

 

Foto: Lars Oudrup

 

Sådan sejlede 50-årig ind i bro - nu er han fængslet

I Norge er en mand nu i fængsel, blandt andet for at sejle beruset i en 47 fods sejlbåd. Kort tid efter røg manden i håndjern i Tønsberg.

Københavnerbåden Pi 14 har nu fået kahyt

Bådebygger Jørgen Jensen forklarer her om den ultra lette Pi 14, der gerne skulle flyde 14. marts, siger bygherre Michael Larsen. Minbaad.dk var atter forbi det lille bådværft i Svanemøllehavnen.

Reese Marin bliver mere international

Bådforhandleren i Aabenraa åbner nu afdeling i Hamborg, med 25-årige Kasper Reese. En salgsafdeling i Østrig er også etableret. - Det gør det lettere at sælge brugte både, siger Henrik Reese.

Svensk solo-sejler savnes efter kurs mod Danmark

Nytårsaftendag forlod en sejler Malmö og nytårsaften så man sejleren udfor Göteborg, på vej mod Frederikshavn, men han dukkede aldrig op. Fly skal nu finde sejleren på 40 fods båd.

Jesper Bank ser lysere på bådbranchens vækst i 2014

- For to-tre år siden kunne ingen tage beslutninger. Det er ændret nu, siger Jesper Bank fra Elvstrøm Sails, der nu har sorte tal i regnskabet. Palby-boss Bjarne Carlsen ser også gode tegn.

Pigsborg Marine i Kolding sælger nu Elan Yachts

En ny serie Elan Yachts i Begunje i Nordslovenien, sælges nu af Pigsborg Marine. Elan 320 Performance, Elan 360 Performance og Elan 400 Performance udstilles i Düsseldorf.

Glædelig jul til læsere og annoncører

Minbaad.dk ønsker alle en rigtig glædelig jul. Vi holder dog stadig åbent her i julen, hvor der kommer nyheder. Alt for sejlerne.

Volvo Penta i Göteborg i brand

- Det er formodentligt det værste jeg har oplevet under mine 30 år på Volvo, siger Håkan Henry, finanschef på Volvo Penta. 35 brandmænd kæmpede stadig lørdag morgen med branden.

Ny Arcona 380 til foråret – konstruktørens tanker

Arcona 380 bliver let og stabil. Skroget er en naturlig fortsættelse af en linje, som tog afsæt i Arcona 340, fortæller Stefan Qviberg.